среда, 04. мај 2016.

Wishlist 💗💗

Ćao, društvo! Nije me bilo par dana, ali baš sam se lepo provela na raspustu, a nadam se da ste i vi (vi koji ste imali raspust). Još malo pa kraj škole. Kad smo izdržali do sad, izdržaćemo još malo. :) Elem, danas nisam tu da ćaskam o školi, nego da sa vama podelim svoju listu želja.
Svi mi imamo želje, koje su manje ili više ostvarljive. Danas ću ispisati neke svoje- od nekih koje ću verovatno uskoro ostvariti do nekih koje verovatno neću skoro. Ovo su sve na neki način materijalne želje, što ne znači da nema i onih drugih- uvek kada vidim 00:00 zamislim istu želju- da moja porodica i ja budemo živi, zdravi i srećni... Hajde da počnemo!


1. Rosal Lip Balm u boji 'Coral Candy'
Okej, svi smo isprobali 'Rosalove' balzame, ali ja ovaj nisam i već duže vreme ga  merkam i kupiću  čim ponovo dođe u naš "DM". Ovo baš i nije karmin, ali na usnama stoji jako lepo. Crvena boja na usnama će mi ovog leta biti must have, pre svega jer daje neki odraz samopouzdanja. Balzam je jako pristupačan, a s obzirom da ja džeparac uglavnom trošim na časopise i labela- uskoro će se naći u mom neseseru :)

2. Neke dobre knjige
Ja jako volim da čitam knjige (naravno, one koje nisu lektire i koje mogu sama da izaberem), i mislim da bi bilo krajnje vreme da od sledećeg bakinog i dekinog 'za čokoladu' kupim "Onlajn devojku" ili "Anu i francuski poljubac". Ovo su prave tinejdžerske knjige, odlomke sam pronašla na "Laguna" sajtu i stvarno su mi se dopale. "Onlajn devojka" je Zoellina knjiga (youtuberka) i verovatno će ove godine izaći drugi deo, a ja želim pročitati prvi, a "Ana i francuski poljubac" mi se takođe jako sviđa. Gledala sam i neke knjige od Nore Roberts, Sofi Kinsele i Musoa, tako da bi bilo dobro da uskoro posetim "Lagunu". :)

3. IPhone
Želja svakog tinejdžera. Ja ne znam šta me privlači kod njega, da li taj prelep dizajn, da li toliko mnoštvo aplikacija koje se mogu instalirati,da li savršena kamera koja pravi odlične snimke.. Jako bih volela da ga imam, ne mora 6, ali bar iPhone 4! Mama mi je rekla da ako budem 5.0 (što se verovatno neće desiti, ako mi daju 5 iz fizike i matematike ja ću u svemir da poletim xD) dobijam novi telefon. Znala sam da će probati da mi uvali S3 ili S4, koji su takođe izvanredni, ali rekla sam da je iPhone-iPhone. :)

4. "Sharpie" markeri
Kako sve ćešće popunjavam planer i spomenar, kako ćešće gledam "Tumblr." slike, tako me sve više privlači to podvlačenje, crtkanje i šarenilo. "Sharpie" su prava stvar za to, divni, vodootporni markeri, koji se, nažalost ne mogu naći u Srbiji ili na Balkanu uopšte, jedino sa nekih sajtova gde je carina skuplja nego sam proizvod. :')

5. Nešto iz modne kolekcije koju je dizajnirala neka strana zvezda
Makar to bila i obična narukvica, nije bitno. Ovo se takođe može naručiti, ali je stvarno neisplativo sa carinom. Meni su se Bethany-ne kolekcije za "Aeropostale" stvarno dopadale, šteta što ne dizajnira više. Postoji stvarno mnogo zvezda koje su se oprobale u modnom dizajnu i uspele su. Nadam se da ću doći bar do nečega u skorije vreme :)

6. Obići svet
Poslednja i u ovom trenutku ima najmanje šanse da se ova želja ispuni, bar po meni. Toliko bih volela da odem u Ameriku, Kanadu, Britaniju, Francusku, Španiju, Italiju, Irsku... Ja tu želju ne mogu opisati. Američki gradovi su prepuni ljudi i 'nikada ne spavaju', baš bih volela da vidim kako je tamo. Pariz je grad mode, Italija je prelepa, kad pogledaš Veneciju... Našla sam milion prelepih slika za post, ali evo, ostaviću samo par.

Koje su vaše želje? Napišite mi u komentarima.
Nadam se da vam se dopao post,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар