уторак, 29. март 2016.

Moji omiljeni YouTuberi!

U poslednje vreme, TV i časopise zamenjuje popularna platforma 'YouTube'. Istina, nju smo uvek koristili za slušanje muzike i gledanje serija, ali sada možemo naučiti kako da se šminkamo, kako da kuvamo, ali se možemo i lepo zabaviti. U svetu ona funkcioniše odavno- ali na Balkanu je sada popularnija i poznatija nego ikada pre. I sama sam 'YouTuber', a danas ću vam predložiti neke osobe koje su meni uzori i koje obožavam da gledam. Izdvojila sam samo 4, što ne znači da ne volim i ne pratim druge, ali s obzirom da nas je sve više i više- teško je ispratiti sve :)
1. Jana Dačović
Ubedljivo omiljena domaća jutjuberka. Od nje sam naučila dosta toga korisnog, da nije nje verovatno se ne bih ni zanimala za YouTube . Mislim da je ona jedna od prvih srpskih tinejdžerki koje su počele da snimaju . Prvo je snimala na engleskom, a zatim (i sada) na srpskom. Snimci su joj kvalitetni, jako me podseća na neke strane Tube zvezde. Njen kanal broji preko 60 000 subscribera :)


2. Marija Žeželj
Mislim da ste za nju svi čuli, s obzirom da njena popularnost vrlo brzo raste. Njen trud i ulaganje u videe se isplatio. Iako ima dosta obaveza, ona (uvek) stigne da izbaci video. Dosta su je upoređivali sa Janom, ali ja njih dve volim skoro pa jednako. Jana možda duže snima i ima većeg iskustva, ali to ne čini Mariju lošom. Na kraju krajeva, njih dve su jako dobre drugarice. Savetujem vam da pogledate njen kanal, koji je prešao 75 000 subscribera, a verujem da će brzo stići i do 100 000.

3. Bethany Mota
2009. godine, tada još kao tinejdžerka, Bethany je ušla u YouTube vode. Ušla je u virtuelni svet jer je svakakve teškoće trpela u ovom 'običnom'. Društvo ju je zadirkivalo i ismevalo jer je bila drugačija od te 'mase'. Nazivali su je svakako, ali ona sad njih može nazvati gubitnicima. Osvojila je dosta nagrada za najbolju web zvezdu, ima svoju kolekciju odeće, ima svoj parfem, pa čak i sing. Verujem da će vam se dopasti njeni snimci, vidite da je uspešna u svim poljima, a njen kanal ima preko 9 500 000 subscribera :)

4. Tijana Minić
Ona je skoro počela sa YouTube-om, ali vodi i najpopularniji srpski tinejdžerski blog- "Tijana's diary". Iako ne postavlja videe baš često, ne snima bilo šta, već je svaki njen video kvalitetan i koristan. Ima preko 1 500 subscirbera, a nadam se da će biti još uspešnija u narednom periodu :)

Nadam se da vam se dopao ovaj post. Napišite mi mišljenja u komentaru i recite mi koje YT- ere najviše volite da gledate.
Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči. :)

Нема коментара:

Постави коментар