петак, 25. март 2016.

Shawn Mendes- šta ja vidim u njemu?!

S obzirom na to da je blog moja oaza mira, moj dnevnik (koji čitate), nekada treba da pišem i nešto što volim, nešto što će me  jednog dana podsetiti na tinejdžerke godine... S tim, pisaću i o svojim omiljenim poznatim ličnostima i objasniću šta ih to čini tako posebnim, zašto ih volim. Prvi na tapeti je jedan mladi Kanađanin, kantautor za koga ste verovatno čuli- Shawn Mendes.
1. Piše iz srca
Njegove pesme ne čine samo neke razbacane reči uz pratnju gitare. Kada sam tužna i usamljena, ili se, pak, osećam najbolje moguće- tu je plejlista sa Shawnovim pesmama. Verujem da se u njegovim pesmama svako može pronaći, samo zavisi iz koje perspektive gledate. :)
2. On je još uvek naš tinejdžer
Da, on ima tek 17. godina, nije ni punoletan :) xD . On nas, posebnu vrstu ljudi razume. Njegove tužne pesme nisu nešto da poželiš da se ubiješ- to je jednostavno mišljenje nas, mladih ljudi. Nezrelih. Ja sam ga zato i zavolela, njegove pesme su kao da sam ih ja pisala :)
3. Ima iskustva
Okej, ne znam u koga je bio zaljubljen i da li mu je neko slomio srce, ali svaka njegova pesma ima pouku. Ponekad mi liči na nekog mnogo starijeg čoveka u manjem pakovanju :) . Kao da se prosto, naživeo i sad, pred smrt želi da nam priča o životu. Ali ne, ja jedva čekam novi album, on ne može umreti :)


I za kraj, ovo su, meni omiljene njegove pesme:
1)  "I know what you did last summer" (duet sa Camilom Cabello)
2) "Believe"
3) "Something big"
4) "Stitches"
5) "Never be alone"
6) "Imagination"
7) "Aftertaste"
8) "Life of the party"
9) "Show You"


Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар