субота, 16. април 2016.

Cameron Dallas- šta ja vidim u njemu?

Ceo svet je zaludeo za njim. Dečaci su ljubomorni na njega. Tinejdžerke misle da su njegove supruge, maštaju venčanje... Istina je, da su mi neke drugarice sestre, Cameron bi bio moj zet :)
Međutim, on nije samo lep. Pored toga, on je jedna dobra duša, a danas ćemo to izanalizirati :)
1. On je uvek tu da te zaštiti, ohrabri i da ti podršku
Iako ga nisam upoznala, slušajući neke njegove izjave, stvarno mogu da kažem da je on jedno veoma zrelo i pametno biće. Njemu su roditelji razvedeni, i on je, na Božić 2015. godine posle 16 godina video oca. Odrastao je sa majkom i sestrom, bio je jedini muški član porodice i nekako je brzo sazreo. Dok su svi na 'Twitteru' za Uskrs pisali kratke čestitke, on je napisao:
"Sve što sada želim jeste da moja majka i sestra budu srećne".
(
trenutno ne mogu naći taj tweet, ali, uglavnom, rekao je nešto u tom fazonu)

2. Voli da se druži i šali
Naravno, ne volimo da gledamo namrštene youtubere :) On mnogo voli da sarađuje, što se vidi u grupi "Magcon". To je grupa youtubera sa kojima se Cam druži, snima i IDE NA SVETSKU TURNEJU (koja, naravno, neće doći na Balkan :'( ). On je , nakon raspada 2014. ponovo okupio "Magcon" ekipu. Zapravo, on je jedini član koji je ostao, dok su Matt, Shawn, Jack, Nash i ostali započeli svoje karijere. Sada postoje novi članovi, koji su takođe mnogo dobri, ali mi ipak nedostaje stari "Magcon".

3. Uspešan je na svim poljima
Pored youtubea i vinea, on ima 3 pesme, glumi u dva filma, i model je za modnu kuću Calvin Klein. Drago mi je što sve ove poslove ne shvata olako, nego ih obavlja na najbolji mogući način. Videe na YT izbacuje retko, možda jednom u dva meseca (zavisi od obaveza), ali su mu snimci stvarno kvalitetni. Pesme su mu hitovi, i, iako možda nije neki vrhunski pevač, i to je odlično odradio (obavezno poslušajte "She bad", ako nistee). O ulogama da ne pričam, saavršen jee. Samo napred, Cam! :)

Nadam se da vam se dopao post, javite mi utiske u komentarima :)
Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči :)


2 коментара: