субота, 9. април 2016.

Cool outfiti| Proleće 2016.

Počelo je proleće. Sa njim dolazi i ono promenljivo vreme: čas toplo-čas hladno...onda se prehladimo, pa opet... Svi mi želimo izgledati lepo, pogotovo tokom lepih i sunčanih dana. Danas ću vam pokazati par odevnih kombinacija za proleće koje su se meni dopale, a nadam se da će i vama!
Ovo na prvi pogled izgleda kao kombinacija za leto, i jeste, ali ne zaboravite- tek dolazi maj. Tek dolaze vrućine i tada ćete verovatno poželeti da obučete neki šorts, neku suknjicu... Ja obožavam ove suknje sa visokim strukom, a Bethany ju je odlično iskombinovala sa pink majicom i 'čizmicama'- pun pogodak!

Sada kada ponovo počinju rođendani, proslave i mature-trebaće vam i jedna lepa haljina. Meni se ove sa slike mnogo sviđaju, znači ako ste negde videli slične i znate gde imaju da se kupe, recite mi u komentarima, molim vass! Plava, roze, cvena i narandžasta su boje ovog proleća, i mislim da je najbolje da se odlučite za te boje haljina.

Možda čak i najlepša prolećna kombinacija koju sam u poslednje vreme videla! Gore crop-top, idealno za devojke koje se mnogo znoje, a dole lepe helanke-pantalone. Pristojno, moderno i udobno! Favorit!

Poslednja kombinacija koju sam izdvojila je ova. Svečano, a opet nije prenatrpano i otkačeno. Idealno za neku žurku ili okupljanje sa porodicom. Kombinacija prati ovogodišnji trend (iako je slika napravljena ranije xD) - nežne, svetle boje, cvetna torbica, a onda i ogrlica. Bravo za Dove (ili njenog stilistu)! Mislim da možete obuti starke, pošto smo mlađe tako će lepše izgledati.

Nadam se da vam se dopadaju kombinacije. Javite mi utiske u komentarima!
Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар