субота, 2. април 2016.

Demi Lovato- šta ja vidim u njoj?!

Počela je u 'Disney-ju', prošla kroz razne stvari, ali ona je i dalje naša Demi. Svetska zvezda, skoro svi su čuli za nju, njena muzika lako ulazi u uši... Ali šta je bilo pre svega toga?

Obično o zvezdama pišem na sličan način: izdvojim sve što volim kod njih, opišem sve te stavke i na kraju preporučim pesme. Međutim, danas ću raditi drugačije, jer je Demi drugačija. Spremila sam jedan tekst koji sam našla u grupi koja se bavi njenim dovođenjem na Balkan. Bukvalno sam htela da zaplačem dok sam čitala. On glasi ovako:

Demi.
Devojka koja je mnogo propatila u životu. Koja je mrzela svoje telo i mislila da je debela. Koju su svi mrzeli u školi jer je bila ' debela ' '. Ona ustvari nikada nije bila debela! Zaključavali su je u wc - u i pričali užasne stvari o njoj. Kada je počela sa muzikom lomili su njene CD - ove. Jedina osoba koja ju je podržavala u školi bio je njen drug Trenton. On je njoj bio i prva ljubav. Trentona su maltretirali jer se družio sa njom. On to više nije mogao izdržati i obesio se. Kada je Demi to saznala sebe je krivila za njegovu smrt i mislila je da bi promenio mišljenje da mu je rekla da ga voli. Mnogo je patila za njim, plakala je svakog dana i svake noći. Njemu je posvetila pesmu 'Nightingale' ( http://www.youtube.com/watch?v=67MQ5xelNYs ) koja se nalazi na poslednjem albumu koji je izdala do sada pod nazivom 'Demi'. Počela je da se reže da bi bol prebacila na sebe. Osećala je kako bol izlazi iz nje. Ožiljke rezanja prekrivala je šminkom, narukvicama i naravno lažnim osmehom. Postala je popularna i svi njeni fanovi su hteli da budu kao ona, ali ona im je pričala: ' Zašto kao ja? Kako ti ja mogu biti idol? ' Počela je da se drogira i da pije kako bi još više ublažila svoju bol. Pričali su joj da je debela, pa je odlučila da smrša, ali nije imala šta skinuti. Dobila je anoreksiju, ali ne da joj se vide kosti i da je kost i koža, već iznutra. Izašle su njene slike gde su se videli ožiljci rezanja. Njena porodica joj je rekla da ode na rehabilitaciju. Ona je to učinila 2010. Bilo joj je teško ali je izdržala zbog želje da se izleči i zbog svojih fanova koji su joj iz dana u dan pružali ogromnu podršku koja joj je mnogo značila. Vratila se potpuno zdrava 28.01.2011. ( dan lovatics - a ). Sada na mestu ožiljaka rezanja stoji tetovaža ' Stay Strong ' ( ostani jak ). Više se ne drogira, ne pije i ne reže se. Sada uči ljude da veruju u sebe i svoje snove kao što je ona verovala. Uči svoje fanove da na svaku mržnju odgovaraju sa ljubavlju. Da nije važno šta si spolja, već šta si iznutra. Da su svi ljudi isti. 

Mislim da je ovo dovoljno da uvidite kroz šta je prošla. Tužno, zar ne? Ona nije samo muzička zvezda, ona je naš borac, naš prijatelj! Dokazala je da se sve može kad se hoće!

I za kraj, meni omiljene njene pesme su:
1) "Cool for the Summer"2) "Confident"3) "Somebody to you" (duet sa bendom "The Vamps")
Nadam se da vam se ovaj post dopao i da sam bar neke nagovorila da makar poslušaju njenu muziku.
Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар