четвртак, 28. април 2016.

Selena Gomez- šta ja vidim u njoj?

Devojka za koju ste verovatno čuli iako niste ljubitelj strane muzike. Njena veza sa Justinom Bieberom je uzdrmala svet. Ali, ko je , zapravo, ona? Zašto ima toliko Selenatora? Raspravićemo danas :)

1. Ne razbacuje novac
Ona je siromašna devojčica iz Teksasa, koja se pretvorila u bogatu divu. Ali, ona ne živi u vili sa bazenom okružena slugama. Istina, ima iPhone, ima brdo odeće, ali to je na kraju krajeva i njen posao. Dobila je priznanje za najpismeniju mladu zvezdu :)

2. Ne stidi se svojih početakaOna i dalje voli i poštuje 'Disney', kompaniju u kojoj je svoju karijeru započela kao glumica (pogledajte film "Program za zaštitu princeza" ili seriju "Čarobnjaci sa Waverly Plejsa" ako već niste). Uvek može da spomene svoju porodicu i prijatelje, da napomene kako je bila siromašna, da prizna kad je pogrešila, da otpeva staru pesmu... Istina, počela je da se malo provokativnije oblači i malo više buntovnički ponaša, ali je i dalje odličan primer mladima :)


3. Voli svoje fanoveIako to više ne može pokazivati svakodnevno kao pre, svesna je da bez fanova ne bi uspela ovoliko, čak i da je imala najbolje pesme, uloge i najskuplje spotove. Zato nas pozdravlja kada je gost na radio-stanicama, a tu su i "Twitter", "Instagram"...

Po meni, njena najbolja pesma je "Same old love", poslušajte je ako niste. Takođe, glumila je u popularnom filmu: "Još jedna priča o Pepeljugi".
Okej, došao je prolećni raspust, kratak, ali mislim da ću se lepo odmoriti. U petak idem kod bake i deke, a kako kod njih nemam internet, neću postovati tih 4-5 dana. Verovatno ću ići kod rodbine tamo i uhvatiti wi-fi pa ću biti aktivna na drugim društvenim mrežama. Svim svojim čitaocima i pratiocima pravoslavne veroispovesti unapred čestitam Vaskrs!Nadam se da vam se dopao post,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар