уторак, 19. април 2016.

Top 5 "Disney " tinejdžerskih filmova!

Zimus sam gotovo svaki vikend popodne provodila kod kuće gledajući filmove na 'Disney' kanalu. I sada ih gledam, ali ređe, jer sam uglavnom napolju. Istina, svi smo odrastali uz "Frozen" ili "Uspavanu lepoticu", ali postoji još par 'Disney' filmova koji nisu toliko popularni, a odlični su. Iako ih ima dosta, danas ću izdvojiti 5, a ostale ćemo drugom prilikom :)

1. "Descendants" ("Naslednici")
Moj omiljeni :) . Ben uskoro treba biti krunisan za kralja, a njegova prva naredba biće da se deca zlikovaca, odnosno ćerke Grdane i zle kraljice (iz 'Snežane'), kao i sinovi Jafara i zle gospođe ( iz '101. dalmatinac') dođu sa zabranjenog na njihovo magično ostrvo. Roditelji ovih tinejdžera to iskorišćavaju i šalju decu na drugo ostrvo, u nadi da će ih osloboditi  da će zlo ponovo zavladati svetom. Međutim, tinejdžeri će se promeniti i shvatiti šta je zapravo najvažnije. Ne bih da otkrivam previše, pogledajte sami. Iako možda po opisu mislite da je film za osmogodišnjake, nije istina, film je pravi tinejdžerski. Pesme iz filma su savršene, tako da, bar njih poslušajte ako ne pogledate film. :) Film je sniman 2014, ali se prvi put prikazao u septembru 2015. godine, tako da je relativno nov. Očekujemo nastavak 2017. :)

2. "Bad Hair Day" ("Baksuzan dan")Glavna junakinja je Monika, devojka koja je popularna u školi, koja vodi blog, daje savete i slično. Na dan mature, desila joj se prava katastrofa. Frizura joj je skroz neuredna, krajevi kose ispucani, a isto se desilo i sa haljinom i štiklama. Jedino je ostala ogrlica, za koju ona misli da je bižuterija i kupila ju je u zalagaonici, a to je, ustvari komad vredan više hiljada dolara. Kada se sretne sa ženom koja želi da povrati nakit, postavlja uslov: uradiće to ako joj ova pomogne da se spremi za maturu, tj, odvede kod frizera i slično. Tu počinje prava avantura :)

3. "Invisible sister" ( "Nevidljiva sestra")Jedan od najnovijih 'Disney' filmova, premijera je bila 9.  oktobra, mada sam ga ja pogledala tek prošle nedelje i- oduševljena sam. U filmu se radi o dve sestre, jednoj popularnoj sportistkinji i drugoj, štreberki i povučenoj u sebe. Dok popularna organizuje žurku, njena sestra završava zadatak iz hemije u laboratoriji. Sticajem okolnosti, leptir, kojeg je hemičarka učinila nevdljivim, dospeva u piće njene sestre, a onda i ona postane nevidljiva. Dok se ne nađe rešenje, štreberka će morati da se pretvara da je njena sestra, i igrati utakmicu umesto nje. Veoma lep i poučan film, obavezno pogledajte :)

4. "Lepotica i štreber"Pripreme za maturu. Popularni se spremaju, a grupa filmoljubaca treba snimiti film. Kako bi bio što zanimljiviji, odluče da snimaju dokumentarac  o popularnosti. Nailaze na jednu devojku, koja je ustvari dobra i pametna, ali se pretvara da je nadmena zbog popularnosti. Snimateljima deluje antipatično, pa dižu ruke. Svi, osim jednog momka. On je na kraju uspeo promeniti ovu lepoticu i postane njen dečko. Film je savršen, obavezno pogledati! :)

5. "Od glave do pete"Bukvalno sam plakala uz film. Ponovo dve sestre, jedna opsednuta pevačem Kristoferom, dok ga druga hejtuje. One se upute u L.A., gde pevač živi  i iskradu se da bi išle na koncert (hejterka, naravno, ne svojom voljom). Sestre se razdvoje i izgube se. Hejterka sreće Kristofera i odmah ga napada, ali nakon dužeg druženja, oni se zaljubljuju jedno u drugo. Međutim, zbog Kristoferove popularnosti ne mogu biti zajedno. Ona se vraća u mali grad, utučena i bez nade. Sve dok se jednog dana nije vratio Kristofer :)

Setila sam se još dosta cool filmova, tako da će ovaj post verovatno imati i drugi deo.
Do sledećeg posta pozdravljam vas,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар