четвртак, 26. мај 2016.

Kylie Jenner- Šta ja vidim u njoj?

Okej, naslov posta vas je verovatno začudio i mnogi će se pitati kakav uzor detetu mogu biti Kardašijanke? Pa, ne kažem da su zlatne, ali njihov rijaliti je sigurno bolji od ovih naših, gde se svi samo svađaju i psuju. Ako ni za šta drugo, ove sestre nam bar mogu poslužiti kao uzor za šmikanje xD
Ja više volim sestre Jenner nego sestre Kardashian, ne znam zašto, možda jer su mlađe i o njima se sada više govori.., ne znam, nekako su mi one draže. Iako je meni lično iskreno favorit Kendall, a ne Kylie, danas ću pisati o ovoj drugoj, a sprema se post i o Kendall, eno ga u radnoj verziji :)
Hajde da vam objasnim šta ja vidim u Kylie!


1. Voli svoje sestre
U 70% epizoda ove emisije, klan Kardashian-Jenner objasnio je koliko je porodica važna, koliko je porodična veza jaka bez obzira na državne granice i zakone. Oni su se susretali sa FBI-jem, dobijali pretnje, ali su zajedno sve uspeli da vrate na mesto. Ko bi rekao? :)

2. Svedska trendseterka
Ako vam treba outfit za izlazak, ili pak žurku, samo ukucajte "Kylie Jenner Style" i izaći će vam bukvalno milion različitih ideja i kombinacija. Ukoliko ste mlađe, možete pronaći njene fotografije iz npr. 2013, kada je i ona bila mlađa i drugačije se oblačila :)

3. Ne plaši se da eksperimentiše kosom
Hej, pa to je kosa, porašće!! Kyliee se bukvalno za godinu dana najmanje 20 puta ofarba ili skrati kosu. Mada, nije svaka kosa kao njena- da sam ja radila isto što i ona, verovatno bih i ostala bez kose. Ali na njoj to stvarno lepo izgleda i mogli smo da je vidimo sa prirodno crnom, ali i zelenom, plavo i kestenjasto braon kosom.

4. Njena kolekcija šminke je divna
Mislim da ćete se, iako možda  ne volite Kylie, oduševiti bojama njenih sjajeva za usne. Jesu skuplje, ali su stvarno postojane i boje su prelepe, a ima ih dosta- od svetlijih ka tamnijim. San svake devojke :)

Nadam se da vam se dopao post,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар