петак, 24. јун 2016.

Dosadno mi je!!! Šta raditi na letnjem raspustu?


Leto je zvanično počelo! Sada, kada su i srednjoškolci završili školu, i kada osmaci popunjavaju listu želja, a tu se namestio i kalendar... Što se nas, osnovaca, tiče mi smo na raspustu oko dve nedelje, uradili smo sve sa raspust check-list i strašno nam je DOSADNO! Pogotovo, ako ste kao ja, kod babe i dede, bez društva. Ako je i kod vas isti slučaj, a prijatelja u tom gradu/selu stvarno nema (pod uslovom da ste probali da ih upoznate!), možete raditi sledeće:1. Nalakirajte nokte

Iako se sada sve više rade 'veštački' nokti kod kozmetičara, mislim da još uvek postoji devojaka koje imaju bezbroj lakova- što kupljenih, što dobijenih. Vreme je da ih iskoristite! Ja lično, volim lakove jarkih boja pa ih skoro nikada ne mažem tokom školske godine, ali zato kada dođe raspust...! YouTube je preplavljen tutorijalima, tako da slobodno pronađite nešto što vam se dopada i 'iskopirajte ga'.2. Gledajte Youtubere
Sve one videe koje niste stigli da pogledate dok je trajala školska godina, nadoknadite sad. Ja lično obožavam da otkrivam nove jutjubere (u poslednje vreme mnogo volim da gledam DIY), i da ponovo gledam one interesantne i korisne snimke od mojih omiljenih (Jana, Marija, Bethany, Tijana...). Tako da, telefon u ruke, slušalice u uši- izgubićete bar 2 sata.


3. Čitajte časopise
Ja sam ove godine toliko postala opsednuta časopisima, znači ne mogu vam to opisati. Čitala sam ih u školi, čitam i sad na raspustu, soba mi je sva u posterima... Pored toga što možete saznati svašta o poznatima, možete saznati neki lifehack, dobiti ideju za DIY... Pa tih 100 dinara bi svakako otišle negde, zar ne?! Moje preporuke su: "Bravo", "HEJ!", "Bravo Tube", "Like" i "Cool Posteri".

4. Gledajte filmove
Ista situacija kao sa časopisima. Prošle godine nisam ni pomišljala da gubim vreme na filmove, ali sad bih mogla da ih gledam ceo dan bez prestanka (samo mi dajte sladoled, film i ne diram vas xD). Lepo je kad se poistovetite sa nekim od junaka,  pa dobijete inspiraciju za neki sastav, izbacite neki dobri citat na "Tumblr" ili "Twitter"... E sad, koji da gledate?! Ukoliko nemate ideju, znajte: svakog petka, subote i nedelje "Disney Channel" pušta odlične filmove, čak 2 dnevno! O nekima ste imali priliku da čitate na mom blogu, ali verujem da se nećete pokajati :)

Nadam se da sam vam dala neke zanimljive predloge. A, kada vam ovo dosadi, izbaciću drugi deo ovog posta sa još nekim preporukama!
Nadam se da vam se dopao post,
xoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар