среда, 29. јун 2016.

The Vamps- šta ja vidim u njima?!


Hej pipls! Verujete li, ustala sam u 9:30 iako je raspust?! Aplauz! Elem, danas tu nisam da pišem o sebi, već o svom omiljenom britanskom bojbendu- "The Vamps". Prikazaću vam šta ja vidim u njima!
 


1. Oni su, kako kažu "momci iz garaže"
Kada su osnovali bend, nisu im dali mira, već su ih već tokom prve izdate pesme upoređivali sa 1D. Međutim, oni su se poneli kao prave zvezde: objasnili su da se dive 1D-u, ali da ne žele da ih kopiraju, jer su, kako su se našalili: 1D školovani muzičari, a oni momci iz garaže.


2. Pesme su im neobične
Oni nisu tamo neki koji pevaju žalopojke o ljubavi. Oni ljubav doživljavaju na drugačiji način, uz malo punk muzike. Najbolje je da se uverite sami. Poslušajte njihove pesme: "Last Night", "Wild Heart", "Can we dance", "Somebody to you". Spotovi su takođe vrh , stvarno lepo urađeni, a ne samo ono da igraju pred kamerom :)


3. Vole da se druže i vole svoje fanove
Inače sam ovo trebala da stavim kao dve odvojnene stavke, ali izgleda da ovo rano ustajanje i nije bila baš najbolja ideja, a i baterija lap-topa mi je na izmaku... Uglavnom, oni su pravi primer jednih mladih, veselih, zahvalnih momaka. Ako ih pratite na "Facebook-u" ili "Instagram-u", znate o čemu pričam, a ako ne- follow te ih.

Okej, vreme  je da se ovaj lap-top odmori od muzike i "Vampirskih dnevnika" (inače ako vam smeta što toliko ubacujem "sebe" u ove postove, napišite u komentarima).
Nadam se da vam se dopao post,
vidimo se uskoro,
xoxo, Ana Anči :)


Нема коментара:

Постави коментар