недеља, 12. јун 2016.

Zbogom: Christina Grimmie (1994-2016)

Bolje da juče nisam ni čitala vesti. Mada, i da nisam ulazila na internet, ne verujem da bi me ova vest zaobišla. Devojka izuzetnog glasa i dobre duše, koja se proslavila preko "YouTube-a" i talentšoua "The Voice", i to bez velike pomoći sponzora, samo zahvaljujući veri u sebe...beše ubijena. Ukoliko niste upućeni, najbolje je da pogledate na internetu  i saznate detalje...


Ukratko: pevačica je htela da ispoštuje fandom , pa je posle odlično prošlog koncerta, pozvala fanove u bekstejdž da se slikaju s njom i dobiju autograme. U jednom trenutku, prišao joj je naizgled običan čovek, tražio autogram i dok je ona sagla glavu da ga potpiše, pucao u nju. Brzo je premeštena u lokalnu bolnicu u Orlandu, ali par sati kasnije, već 11. juna 2016; poginula je.
Razlozi atentata na nju još uvek nisu poznati. Ubica je oduzeo život i sebi. Internetom kruže 3 pretpostavke, a to su: da ju je ubio bivši dečko (što i ne znam koliko je tačno, jer dok sam je pratila nikad je nisam čula da je spomenula bilo kakvog momka), da je napustila sektu pa su hteli da joj se osvete (pre je kao stalno nosila crno, mada ni to nije 100% tačno jer je jednom izjavila da joj je omiljena knjiga Biblija, ne znam sad...), i treća, najuverljivija: neka budala je bila ljubomorna na njen talenat...


Od kako sam čula reči "I'll show you what a girl is, 'cause  all of me is perfect" koje izvodi u duetu sa neverovatnom Dove Cameron i Baby Kaley, Christina mi je postala baš simpatična i počela sam da je pratim. Imala je divnu muziku. Brutalno je što je sada, kada je krenula da promoviše svoj novi album došao neko da joj oduzme život. Stvarno sam ostala bez teksta. Ona nikom nije ništa uradila i ovo nije zaslužila!


Da rezimiramo: da li stvarno treba da mrzimo nekog zbog ljubomore ili zato što nam se prosto ne sviđa?! Drugačije bi bilo da je Christina umrla, ali ljudi ona je UBIJENA!  Nakon što sam pročitala ovu tragičnu vest, čula sam još nešto: Cameron Dallas se rasplakao i pozlilo mu je zbog nekog hejtera (koji očigledno nema pametnija posla nego da baca pare na okupljanja zvezda koje ne voli). Ljudi, verujte mi, ako nekog ne volite, pustite ga. Niko vas ne tera da ga volite. Ali, koliko god da vas neko nervira, ne gasite njegov život. Sada, na primer, ne žali samo Christinina porodica, nego pola sveta. Neko ju je voleo, iako on nije.


I sada, u ovom svetu, ponovo se otvara tema: kako razlikovati dobro od zlog? Ako se ovo desilo poznatoj ličnosti i pored obezbeđenja, šta će biti sa nama običnima? Ako se ikada proslavim kao youtuber ili bloger, moraću razmisliti o meet&greet-ovima. Ali ne samo ja. Svi. Zamislite da ne možete upoznati svog uzora samo zbog nekog idiota?! Kuda ide ovaj svet?! Sledeći post će biti o nasilju, to je onaj koji sam najavila na YT, i potrudiću se da ga što pre iskucam. Valjda će nekom dopreti do mozga.I za kraj, meni omiljene Christinine pesme:
"What a girl is",  "Without him""Anybody's you".

Zbogom Christina, nedostajaćeš!

xoxo, Ana Anči 

Нема коментара:

Постави коментар