субота, 30. јул 2016.

Haul!

Vratila sam se! Mogu da kažem da mi je blog jako nedostajao, kao i YT kanal, da ne spominjem ostale društvene mreže i to koliko stvari sada moram da proverim, na koliko poruka da odgovorim i slično... Verujem da ubuduće neće biti ovakvih dužih pauza, jer će baka i deka, kako su mi rekli, uskoro uvesti internet.
Za danas sam spremila haul post. Vidite promenu: prvi post sa fotografijama koje sam ja slikala. Telefonom, ali bolje ikako, nego nikako. Smatram da tako čitaoci vide da se trudimo i zalažemo za blog, iako je, po meni, tekst na prvom mestu. I da, napomenuću da ovo nije neko hvaljenje, potcenjivanje i slično, već samo moj blog o kupljenim stvarima. Hajde da počnemo!

Prva stvar je ova torba sa "Barcelona" natpisom koja mi se dopala čim sam je ugledala. Dugo sam tražila neku dobru torbu, s obzirom da sam poslednju kupila pre oko dve godine (malo manje), a sada mi treba mnogo više stvari kad izlazim: planer, labelo, voda, naočare za sunce, mali dezodorans... Sve u svemu, jako mi se dopada i verujem da će mi poslužiti.

Druga stvar su naočare za sunce. U jednom videu na kanalu rekla sam da su mi must-have, što je istina. Međutim, imala sam samo jedan par naočara (dva zapravo, ali ih ne razlikujem, skoro pa su potpuno iste) i rešila sam da kupim još neke, jer se crvene ne slažu baš uz sve outfite. Stoga sam uzela ove bele koje apsolutno obožavam, poslednjih par dana ih nisam skidala uopšte. Ove toamnije nisu kupljene, već su mamine, našli smo ih kada smo sređivali kuću i odmah sam ih prisvojila, izgledaju kao da su kupljene sad, a ne pre 5-6 godina. :)

Nisam to spominjala, ali obožavam sveske, blokčiće i ostali školski pribor. Kupovina pribora je nešto što volim, a takođe i spaja školu, šoping i letnji raspust. Iako ovog puta nisam preterivala, jer ću tek kupovati, uzela sam ove dve "Hello Kitty" sveske koje su preslatke, a uz to i jako kvalitetne. Na ovoj žutoj piše "xoxo" što me malo podseća na blogovanje, tako da ću je možda uzeti i za planer :)
Okej, ovo sve više liči na "Back to school" haul, ali to nije to. Krajem avgusta i početkom septembra imaću serije postova na blogu i videa na mom kanalu pa ćemo se zajedno kompletno spremiti. Ove stvari sam uzela jer su bile jako pristupačne, a opet su jako kvalitetne. Verujem da znate da su marke "Maped" i "Adel" jako dobre, tako da olovke, zarezač i gumicu ne moram specijalno da komentarišem. Markeri su poklon od sestre, jer je iz Francuske dobila paket flomastera i podelila ih je bukvalno svima. Obožavam markere, jako lepo izgledaju i pomažu, a ovi imaju tanju i deblju stranu i jako su kvalitetni. Ovaj novčanik je random ovde, kupila sam ga odavno i sada je samo ulepšao sliku.
Sledeća stvar je ovaj prelep lak za nokte. Zapravo, dva laka za nokte. Sa jedne strane je plava boja, a sa druge bezbojni lak sa šljokicama. Ako ikada naiđete na ovo, obavezno ga uzmite, ovo je neka nepoznata marka, ali je predobro.

Poslednja stvar je ova tašnica sa tufnicama koja mi se jako sviđa. Ovo može poslužiti i kao neseser, možda je čak i više namenjena tome, ali svejedno, poslužiće kao oba.


Koja vam se stvar najviše dopada?

Čujemo se uskoro,
xoxo, Ana Anči :*

Нема коментара:

Постави коментар