уторак, 5. јул 2016.

Pesme koje mogu biti hitovi ovog leta!


Ćao, ljudi! I nisam nešto pisala juče i prekjuče, pre svega jer se nalazim u nekom kreativnom haosu. Naviru mi ideje za nove postove i snimke, zapisujem ih i želim da realizujem dok je leto, s obzirom da s jeseni krećem u sedmi razred i moraću više da učim. Ipak, danas nismo tu da pričamo o takvim temama, videćete ih relativno skoro. Danas pišem o nekim pesmama koje možete slušati ovog leta, jer je leti muzika glasnija nego ikad, a muzika dobro dolazi šta god da radite i kako se osećate. Biće ovde i novijih i starijih pesama, poznatih i manje poznatih, ali nadam se da ćete, čitajući ovaj post, poslušati bar jednu. Da počnemo!


1. "Boombox"- Laura Marano
Mnoge "Disney" zvezde ove godine započele su ozbiljne muzičke karijere, a jedna od njih je i Laura Marano. Ovo je jedna vesela i energična pesma, idealna za đuskanje. Govori o devojci u čiji naizgled običan život ulazi dečko i menja ga na bolje. Poslušajte sami!
2. "If only"- Dove Cameron
Lepa balada, a opet moćna i ostavlja utisak, upakovano u dva ipo minuta Dove-inog prelepog glasa, najkraći je opis za ovu pesmu. Pesma je inače iz filma "Descendants" o kome sam ranije pisala, ali svejedno ima potencijala da bude hit.
3. "Them girls be like"- Fifth HarmonyIako "Fifth Harmony" predstavljaju novi album, ja ne mogu da ne spomenem ovu pesmu sa prošlog albuma, koja čak nije bila ni singl, a mislim da je trebala biti. Jako je zarazna i ritam je dobar, a devojke nam poručuju da volimo i poštujemo sebe bez obzira na to kakve smo.

4. "Sledgehammer"- Fifth Harmony
I sledeća pesma je od "Fifth Harmony". Smatram da su njihove pesme dosta slušane i kod nas i da se lako zavole, jer zvuče kao neke naše pesme, samo na engleskom, naravno. Tako, na primer, skoro svaki tinejdžer u Srbiji danas pevuši "Worth it", iako je to gotovo pa stara pesma. E to je hit. Sa "Sledgehammer-om" je ista priča, možda mi je čak i malo draža od "Worth it", a ako je niste poslušali, učinite to odmah.
5. "All in my head" ("Flex")- Fifth Harmony ft. Fetty WapVerovatno sada mislite da bi bilo bolje da post nazovem "Najbolje pesme 5THarmony", ali kao što spomenuh gore, sve njihove pesme su hitovi. Ovo je njihov najnoviji singl, a ja mislim da je ovo jedna od onih pesama na koje se navučeš i u stanju si da ih slušaš ceo dan, a tekst pritom i nije nešto specijalan. Svejedno, devojke su se u dobro vreme setile da izbace pesmu, ovo je pravi letnji hit!
6. "Wildside"- Sabrina Carpenter and Sofia CarsonTakođe pesma Diznijevih zvezda, rađena za film "Advantures in babysitting", koji iščekujemo na našem "Disney" kanalu. Šta da kažem- ova pesma definitivno zaslužuje više pregleda na Jutjubu, bolja je i ima smisleniji tekst od polovine "popularnih" pesama i mnogo je moćna.


7. "Slow down"- Selena Gomez
Stari Selenin hit, koji sam slušala kao mala, pre par dana ga našla i opet se zarazila. Samo što sada razumem tekst bolje nego pre, ali zasigurno je bolje od "zvezda" koje ne bih da imenujem trenutno a mnogo su popularne. Pesma je odlična i idealna za letnje žurke!

To bi bilo to za danas, a ovaj post će imati još par delova... predložiću još pesama sa moje plejliste!A do tada,pozdravljam vasxoxo, Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар