петак, 19. август 2016.

#BackToSchool: Kako provesti vikend?

Ćao, ljudi! Iako sam trenutno na moru, nađoh vremena da iskucam post. Možda dok sam ovde objavim još jedan, najverovatnije o nekoj poznatoj ličnosti, ali videću. Ovde je stvarno lepo, dosta sam fotografisala i očekujte post i o tome kad se vratim. Neki su me pitali za vlog, ali ne, nisam snimala. Htela sam malo da uživam, a i pritom ne verujem da bi vam svaki dan bilo zalimljivo da gledate jedno-isto, tako da ću samo pisati o tome.
Danas kucam drugi post u mojoj #BackToSchool seriji, a njegova tema je: kako provesti vikend? Vikendom retko planiramo stvari, a opet ponekad ima nekih sitnih obaveza, preslišavanja gradiva i sličnog. Zato ću danas pokušati da vam pomognem i dam neke savete.


Ja sam osoba koja voli da iskoristi svaki deo vikenda, počev od petka kada se vratim iz škole. Zatim, od dva neradna dana izaberem jedan tokom koga ću završavati obaveze, a tokom drugog se opuštam i 'punim baterije'. Zato..Petak: pišite domaći
Mogu da zamislim vašu facu sada, ali većina domaćeg koji nam daju u petak jeste učenje i obnavljanje gradiva. Pa čak i da ima malo više domaćeg, bolje da ga uradite sad, dok vam je znanje iz škole sveže i još se niste potpuno opustili, nego da 'prežvrljate' nešto u nedelju uveče. Ukoliko idem pre-podne u školu, kad završim domaći izađem napolje, pogledam neki film ili surfujem po internetu, a kad idem popodne, po završetku domaćeg pogledam nešto po internetu, odgledam seriju, istuširam se, slušam muziku malo  i odem na spavanje.

 Dan za završavanje mini-obaveza
U mom slučaju subota. Nakon što se probudim i obavim higijenu, doručkujem. Zatim gledam jutjubere i proveravam društvene mreže. Posle gledam šta imam da završim za školu, i tome posvetim dobrih 2-3 sata. Pritom ne učim uvek, ali jako je važno obnoviti. Nakon toga pišem blog, snimam ili editujem video, zavisi od toga šta pre treba da objavim. Kada sve to završim, izađem napolje sa najboljim drugaricama, uveče opet gledanje serije i slušanje muzike i to je to.Dan za odmaranje
Kako ste sve obavili predhodnih dana, ili ste dan za završavanje obaveza ostavili za sutra, preostaje vam da se opustite! Kako ćete to uraditi zavisi isključivo od vas: možete sređivati sobu, čitati blogove, slušati muziku, gledati seriju ili film (vikendom na "Disney Channel-u imate vrh filmove), izaći napolje, itd, itd..

Nadam se da vam se post dopao i da će vam poslužiti, a mi se čujemo brzo!
xoxo,
Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар