недеља, 28. август 2016.

#BackToSchool: Motivacione poruke!

Ne znam za vas, ali, kada mi je dosadno, ja volim da na internetu tražim slike pune motivacionih poruka. Najčešće u "Google" ukucam samo "Quotes" ili "Slike sa natpisima" i izađe mi milion lepih slika, koje čuvam u galeriji (jer mi trebaju,  što za skrinsejvere, što za blog), a ponekad i odnesem u fotokopirnicu pa ih odštampam u boji, a onda njima ukrašavam sveske, planere, radni sto, ali i zidove svoje sobe. Smatram da je motivacija veoma bitna kakva god da je, a možda ću čak i tome posvetiti jedan post.
Danas ću vam ostaviti neke slike sa motivacionim porukama, i nadam se da će bar jedna završiti u vašoj galeriji. S obzirom da češće nalazim natpise na engleskom, ostaviću vam prevod, da biste znali o čemu se radi ako se u njemu ne snalazite baš najbolje. Da počnemo!


Uvek se setite.. Stvari će se poboljšati, obećavam.


Ne možete kriviti devojku za pokušaj


Sve stvari su moguće ako verujete

Uradi to za ljude koji žele da vide tvoj poraz


Svaki inč tebe je savršen  od dna do vrha


Umorna od svih nevolja koje su mi potrošile vreme, ja ne želim da se borim, moram to ostaviti iza sebe. Polažem u veru, sad sam spremna da letim- u sredini ponovnog počinjanja. Vraćena na početak, moram da premotam, ovo je  šansa da ponovim , da bude kako treba ovaj put. Život ti daje penije, pretvori ih u cente. Ja sam u sredini ponovnog počinjanja!


Ne sanjaj to, budi to.


Ne pokušavaj da impresioniraš ljude. Uvek budi svoj!


Probudi se i živi.


Sadašnje je naše buduće prošlo. Moramo iskoristiti ovaj poslednji momenat.OSTANI MOTIVISAN I UČI!

xoxo,
Ana Anči :*

4 коментара: