среда, 31. август 2016.

#BackToSchool: Ovaj letnji raspust pamtiću po...

Okej, poslednji post ovog leta. Iako se, kalendarski, leto završava krajem septembra, kada krene škola, meni je već početak jeseni (ne znam ni sama zašto). Mogu da kažem da, kada se osvrnem na prošlu godinu i uporedim je s ovom, vidi jasna promena u mojim shvatanjima, mom ponašanju, uopšteno u meni. Ovaj raspust bio je drugačiji. Sutra počinje škola, a meni se baš i ne ide. Ovo leto, ma cela ova godina mi je prebrzo prošla. Danas ću ispisati neke dobre (ali i loše!) stvari po kojima ću pamtiti ovo leto, pa hajde da počnemo!


Zapravo, leto mi i nije baš sjajno počelo. Danima sam razmišljala o Christini Grimmie, jednoj od mojih omiljenih pevačica koja beše bahato ubijena. Ali, prihvatih i to nekako. Ne znam šta je ljudima, koju potrebu vide u tome, ali ovu godinu pamtiću, nažalost, i po brojnim terorističkim napadima. Poznatima takođe nije baš pošlo za rukom. Cameron Dallas zamalo da bude izbačen iz "Magcon-a", jedan od dvojice braće Grier pao je s mopeda i povredio se, a Shawnu Mendesu su smestili da je rekao da ne voli svoje fanove... Summertime sadness? This summer's gonna hurt??

Naravno, bilo je i dosta dobrih stvari koje su mi, na neki način skrenule misli sa ovih lošijih. Nismo imali da radimo zadatke iz matematike niti bilo kakav 'domaći', pa sam se lepo opustila čitajući knjigu "Zato što te volim" (Gijom Muso, najbolja knjiga koju sam ikada pročitala) i listajući časopise. Naravno, tradicija je da se po ceo dan gledaju serije (vikendom i filmovi!) na "Disney Channel-u", pa čak i to bile praistorijske epizode, meni nikad ne dosade, mogu da ih gledam 100 puta! Navukla sam se i na seriju "Vampirski dnevnici", koju vam takođe preporučujem da pogledate.

Ovog raspusta sam baš dosta  putovala. Izdvojila bih odlazak na more sa porodicom, ali takođe ne smem da zaboravim to da sam išla u Beograd da bih posetila BFF koja se odselila tamo. To mi je možda i najdraži događaj! Gledale smo filmove ( "Expelled", "Čarlijev svet"..), youtubere, šopingovale, tračarile i slično..

A sada, škola! Kako ste vi proveli leto?
Čujemo se po početku školske godine (haha)!
xoxo,
Ana Anči! :*

Нема коментара:

Постави коментар