понедељак, 1. август 2016.

Jul- mesec muzičkih noviteta!

Kao što rekoh na YT kanalu, ovo leto obeležilo je mnogo lepih, novih pesama. Iako ja više slušam stranu muziku, vidim da i domaće ima sve više i više. Danas ću vam predstaviti neke strane pesme kojima sam se zarazila u poslednje vreme, pa hajde da počnemo!

Sabrina Carpenter- "On purpose"

Iako do sada nisam imala omiljenu pevačicu, jer ih slušam stvarno dosta, mislim da će to mesto uskoro zauzeti Sabrina Carpenter. Ona je započela karijeru kao glumica na "Disney channel-u" i verujem da će postati zvezda kao Demi Lovato ili Selena Gomez. Pritom ima samo 17 godina, a glas joj je stvarno divan i moćan. Jedva čekam njen novi album na kom će se, pored "On purpose", naći jedna od meni omiljenih  pesama- "Smoke and Fire" .


Shawn Mendes- "Treat you Better", "Ruin"
Mislim da sam toliko hvalila Shawna da sam dosadila i Bogu i narodu, ali šta ću, haha :) . Dečko je stvarno pretalentovan, prelepo peva... mogu mu dati još 28392 komplimenata... Obavezno poslušajte nove pesme, divne su i emotivne!
Olivia Holt- "In the Dark","History", "Thin Air", "What you love"Ovo leto 100% su obeležile muzičke karijere "Disney" zvezda: imali smo Sabrinu Carpenter, Sofiu Carson, TINI Stoessel, a sada i Oliviu Holt. Ona je izdala EP (neka vrsta malog albuma) i ja stvarno ne znam koja je bolja. Na prvo slušanje deluju standardno, ali pesme su jako lepe i kvalitetne. Poslušajte, verujem da će vam se dopasti.
The Girl and the Dreamcatcher- "Gladiator",  "My Way", "Cry Wolf", "Monster"

Dove Cameron & Ryan McCatran, takođe "Disney" zvezde, jeseni  prošle godine oformili su ovaj bend. Mojoj sreći nije bilo kraja, bukvalno obožavam svaku njihovu pesmu! I oni su izdali EP koji preporučujem da poslušate.


Jacob Sartorius- "Hit or Miss"

Ja uopšte ne razumem zašto njega toliko hejtuju, i što ova pesma više dislajkova nego lajkova. Jacob nije neki operski pevač, ali pesme su mu jako zarazne i lepe. Preporučujem vam da poslušate ovu pesmu, ja sam se zarazila, i sami procenite da li je vredno tolikog hejta.

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da ćete poslušati bar neku pesmu i da će vam se svideti. Takođe, Demi Lovato je izbacila pesmu "Body Say", a Charlie i Selena spot za "We don't talk anymore", tako da možete i to videti. Koje pesme vi slušate ovog leta?
Sutra verovatno idem za Beograd (verovatno jer nisam sigurna da li na autobuskoj ima karata, ali neću da malerišem), da bih se videla sa BFF koja se odselila tamo i malo obišla grad. Možda će postovi malo kasniti, jer želim da to vreme provedemo pričajući, gledajući filmove i šetajući se, ali neće kasniti duže od 5-6 dana, pretpostavljam. :) I da, jedno je sigurno: snimićemo mnogo videa za "YouTube". :)
Čujemo se uskoro,
xoxo,
Ana Anči :)


Нема коментара:

Постави коментар