недеља, 7. август 2016.

Medijska nepravda prema blogerima! #vremejezablogere


U današnjem svetu postoji milion društvenih mreža za deljenje interesantnog sadržaja.  Svi imamo "Facebook" i gledamo jutjubere,a blog, "Tumblr." i još neke odlične društvene mreže ostaju 'zaboravljene'. U okviru kampanje koju su pokrenule dve sjajne blogerke (Amina i Milica), na mom, ali i tuđim blogovima, čitaćete razne postove na ovu temu. S obzirom da sam i jutjuber i bloger i vidim razliku, odlučila sam da napišem ovaj post i iznesem svoje predloge!

ONAKO UOPŠTENO: ZAŠTO JE "YOUTUBE" POPULARNIJI?
Prvo što mi je palo na pamet jeste da za YT znaju i mame i tate, strine i stričevi, znači i starije populacije. Za njih je YT druga vrsta "Google"-a: pretraživač, i veće su šanse da nalete na jutjubere nego na blogere.

ŠTA JE BOLJE: BLOG ILI YOUTUBE?!
Ovo uopšte nije lako pitanje, jer je svaki hobi i posao jako bitan. Iako to većina nas zna, mnoge radnje se potcenjuju i ismevaju, gde ja ne vidim svrhu. Ja jako volim i blog i YT, a kako-kad mi naiđe period da više volim jedno, a drugi put drugo. Svako ima svoje mišljenje i to je sve stvar ukusa!

MOJ PREDLOG:
Ukoliko slučajno redakcija nekog časopisa ili portala čita ovo, volela bih da razmisli o rubrici sa blogerima. Na primer, za neki mesečni časopis blogeri mogu pisati (kao što je bio slučaj sa "Bravom" i Janom Dačović), a na portalima i sajtovima se može raditi isto (kao na primer na "Famozi")...

Nadam se da vam se dopao post i da sam na neki način promenila nečija mišljenja. Ukoliko želite da ovakve postove češće pišem i da više pričamo o ovome (a mislim da bi trebalo), komentarišite ispod.
Čujemo se jako brzo!
xoxo,
Ana Anči :)

Нема коментара:

Постави коментар