среда, 28. септембар 2016.

Je l' bežimo? Bežimo!

Ljudi, desilo se. Desilo se ono što nikada ne bih pomislila da će se desiti. Pobegla sam sa časa! Sada verovatno mislite da vas zezam, ali ja vam najozbiljnije kažem. Nisam pobegla zato što nisam znala, jer ja stvarno redovno učim, već zato što je (skoro) celo odeljenje bežalo i nisam htela biti crna ovca..


Sve je počelo kada je neko rekao da imamo test iz istorije. U to nisam ni verovala, s obzirom da smo poslednja dva puta istoriju gubili i praktično nastavnica nije mogla da nam da ništa. Ali, hajde ti to objasni mom ludom odeljenju. Je l' bežimo? Bežimo! I taman što smo se spakovali, eto nastavnice, test nemamo, vraćaj se na mesto!

Ee, da je tu bio kraj..

Onda neko reče da ćemo imati ispitivanje iz srpskog. Pomislih: "Super, taman da dobijem 5", ali ovi moji se ponovo dadoše u bežanje, i šta ću, odoh i ja sa njima.
Od nas 19-toro (ima nas više, ali vlada neki virus, pa nas pola nije došlo u školu) pobeglo je oko 10-oro učenika. Ovi ostali su nas, naravno tužili, dok je one sporije koji htedoše bežati (čudi me da nisam među njima) nastavnica uhvatila i naredila im da se smesta vrate u učionicu..
Brzina našeg trčanja kroz školu? Brže nego Dylan'O'Brien u filmu "The Maze Runner"! Krenemo, vidimo geografičarku, vraćaj se u WC, fizičarka prolazi pored nas, a mi mrtvi hladni, šouu..
U jednom navratu htedoh da se vratim, ali beše kasno. Na telefonu sam videla da je prošlo 15 minuta od početka časa i znala sam da sam upisana.. Izađosmo iz škole.
-Gde ćemo sad?
-U igraonicu!

Otišli smo u neku kompjutersku  igraonicu gde obično idu dečaci iz našeg odeljenja. Oni su igrali igrice na tim računarima, a mi (devojčice) smo se povezale na Wi-Fi. U igraonici su pustili "Treat you better" Shawna Mendesa. Nasmejah se i pomislih: "Shawn, da li bi i ti pobegao sa časa??".

Prođe nekako i tih 45 minuta, uputismo se ka školi i ušunjasmo se u učionicu. Navodno, nastavnica je ljuta na nas i pitaće nas, što meni i nije problem, a društvu ću pomoći. Garantujem da ćemo imati razredni čas jer su svađe odbeglih i ostalih već uveliko počele..
..i eto, to je to. Izaći će na dobro, ja se nadam. Realno, nema generacije koja nije bežala. I naši roditelji su bežali iako to ne žele da priznaju. :))

Da li ste vi nekada pobegli sa časa? Kakvi su vaši utisci? Napišite mi u komentarima!

xoxo,
Ana Anči :*

4 коментара:

  1. HAHAHAH, baš sam se nasmijalaa :) Nikada nisam bježala sa sata, ali mislim da niti neću početi *-* Fantastičan post!
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Moram i ja pokušati! :D <3

    http://aminique.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши