четвртак, 22. септембар 2016.

Olivia Holt-šta ja vidim u njoj?

Znam da sam dosadila i Bogu i narodu, ali prosto vam ne mogu opisati koliko volim filmove i serije u produkciji "Disney Channel-a". Iako me njihovi crtaći skoro pa  nikada nisu privlačili (jedno vreme sam ih čak i izbegavala zbog "satanizma"), ja njihove igrane projekte obožavam. Od kada sam 2015. počela da gledam ovaj kanal i bukvalno pratim sve što ima na njemu, susretala sam se sa raznim serijama, između ostalog i sa "I didn't do it", gde sam prvi put videla neverovatnu Oliviu Holt. Ona je, pored glumice i odlična pevačica, a o tome što mi je ona lajkovala komentar, njenoj karijeri i mnogo čemu drugom, pisaću danas :)


1. Veoma inspirativna osoba
Kada god slušam njenu muziku ili gledam nešto gde ona glumi, dobijem neku inspiraciju i dozu samopouzdanja. Ona nas ohrabruje, šalje važne poruke, a mi u svemu tome uživamo :) Njeni profili na društvenim mrežama prepuni su prelepih slika i citata.2. Uspešna
Ona je od malih nogu u "Disney-ju". Nekada je samo davala glasove u crtaćima, da bi sada postala jedna od najpoznatijih glumica ovog kanala. Kod nje mi se sviđa što ništa ne radi po svaku cenu, već je strpljiva i uporna, što naravno ima pozitivan ishod. Skoro je započela i muzičku karijeru, pesme su joj divne, i ona je moja omiljena pevačica zajedno sa Sabrinom Carpenter.


3. Komunikacija sa fanovima

Možda ste pomislili da se šalim kada sam  u uvodu rekla da mi je ona lajkovala komentar, ali slika gore tvrdi drugačije. Naime, "Radio Disney" je postavio pitanje u fazonu "koje muzičke novitete bi voleli da čujete na našem radiju", i ja sam, čisto onako, navela njenu novu pesmu "History" i pesmu Sofie Carson "I'm gonna love you". Posle par dana, kada sam ušla na FB, videla sam ovo obaveštenje. Prvo sam pomislila da je ovo lažni profil nekog fana, jer ih ima u izobilju, ali sam se šokirala (pozitivno) kada sam videla da je ovo prava stranica Olivie Holt i njenog menadžmenta. Bila sam presrećna i celog dana sam slušala "History". Takođe, ona je lajkovala komentare i nekim fanovima iz Rusije i Grčke :)

Osim serije "I didn't do it", Olivia je poznata i po filmu "Girl VS Monster", o kom sam pisala u predhodnom postu. Preporučila bih vam da poslušate njene pesme "Thin air" (feat. Jordan Fisher)"History""What you love""Phoenix""In the Dark".

Do sledećeg čitanja pozdravljam vas,
xoxo,
Ana Anči :)

2 коментара:

 1. Ajmeee blago teebii *---------*
  I meni je ona takođe među omiljenim glumicama i pevačicamaaa *--*

  Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)

  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti puno! Nadam se da će i tebe jednog dana Olivia primetiti, i da ćemo obe biti u prilici da je upoznamo :)
   -pogledala sam tvoj blog i učlanila se, jer sam, čitajući par postova, uvidela da smo dosta slične :*

   Избриши