недеља, 25. септембар 2016.

Stvari koje verovatno niste znali o meni!

Hello :)
Moj blog prate i moji prijatelji, ali i neke osobe koje verovatno nikad neću sresti u životu (zbog čega mi je jako žao :'( ). Ipak, ni najbliži ne znaju u potpunosti baš sve o meni, i sumnjam da će ikada znati. Ne zato što se ne poveravam, nego zato što nekog prosto nije briga za određene stvari, kojima čak ni ja ne poklanjam mnogo pažnje. Ovom sličan post sam objavila pre par meseci, ali tada je  moj blog bio manji, a plus su to bile samo činjenice koje nisam objašnjavala.. hajde da počnemo!


Pored sastava, postova i kratkih priča, ja takođe jako volim da pišem pesme. Prvu sam smislila sa oko 5 godina, i ne bih volela da je čujete, jer je totalno nepovezana, ali, za taj uzrast, nije loša :) . Najviše  pesama sam pisala u trećem i četvrtom razredu i bile su dosta dobre, a sada ih ređe pišem jer je nastupila kreativna blokada i imam dosta obaveza. Međutim, kada mi neki stih padne na pamet, zapisujem ga u beleške na telefonu, pa kasnije formiram pesmu.
Iako većina zna da mi je omiljeni pevač  Shawn Mendes, verovatno ne znate da su moje omiljene pevačice Sabrina Carpenter i Olivia Holt.

Moje slavne simpatije, odnosno poznate ličnosti u koje sam "zaljubljena" su  Shawn Mendes, Peyton Meyer, Cameron Dallas, Josh Bogert, Bobby Lockwood ,Leonardo Cecchi, kao i svi članovi grupe "The Vamps".

Skoro dve godine ni sa kim nisam bila u svađi. Dobro, zakačim se ponekad sa nekim, ali to prođe za sat-dva. Jednostavno, nikog ne teram da se druži sa mnom ako on to ne želi, a oko hejt komentara se ne nerviram već na njih odgovoram ljubazno pa i ti tzv. "hejteri" smekšaju. Nikada ne idem odmah protiv nekog, već saslušam i njegovu stranu, a umem i da balansiram, npr. ako su dve moje drugarice u svađi, uspem da se družim sa obe a da pritom ne ogovaram onu koja nije tu. Zato se družim skoro sa svima :)

Iako su dečaci iz moje škole prelepi, ja nikada nisam bila zaljubljena. Prosto, niko me nije privukao svojim ponašanjem, stavom i učtivošću. Mada, i ne žurim sa tim kao neke moje drugarice, jer ljubav se desi kad se desi- to može biti sutra, sledeće nedelje, sledeće godine, za 10 godina..

Da li ste znali ove stvari o meni? Da li sam u nečemu slična vama? Napišite mi nešto u sebi u komentarima, i pitajte ako vas nešto zanima!

Do sledećeg čitanja,
xoxo;
Ana Anči :)

4 коментара:

 1. Jako mi se sviđa što si iskrena na bloogu <3<3<3 *--*
  I ovo za celebrity crush *---* Bukvalno isto haha :D
  Allii,u šoku sam ostala kad sam pročitala da nisi nikako bila zaljubljena,PA BLAGO TEBI hahaha <3 <3 <3 Zaštoo i ja nisam takva :(

  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
 2. Fantastičan post draga *-* Bravoo! Nisam ni ja nikada bila zaljubljenaa... ja ne vjerujem u ljubav i ljepo mi je bez toga!
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post i komentiraj: This is my life

  ОдговориИзбриши