недеља, 23. октобар 2016.

Dove Cameron-šta ja vidim u njoj?

Chloe Celeste Hosterman, nama poznatija kao Dove Cameron, već par godina unazad važi za jednu od najpopularnijih glumica "Disney Channel-a". Njena serija "Liv i Medi" je jedna od prvih tinejdžerskih serija koje sam počela da gledam na pomenutom kanalu. Odmah sam jako zavolela Dove i ona mi je, zajedno sa Claire Holt, omiljena glumica. Zato što..


1. Veoma je jaka
Kada ovo kažem, ne mislim da ona voli da se bije ili nešto slično (lol), već mislim na psihičko stanje. Kao mala bila je žrtva vršnjačkog nasilja. Pred važne kontrolne bi je zaključavali u ostavu, a jednom su  na njenu omiljenu haljinu prosuli sok i čokoladno mleko. Iako u školi nije, u porodici je bila jako voljena. Njen otac je verovao da će lakše izgraditi samopouzdanje uz pomoć glume ili pevanja. Pogodio je. Međutim, on je umro kada je Dove bila na početku karijere. Baš mu je, pre par dana, bila petogodišnjica smrti, a njegova ćerka nas je, na dirljiv način podsetila na to. Upravo zato što ju je otac zvao Dove, ona je to uzela za umetničko ime, iako se zapravo zove Chloe. Uprkos svemu tome, ona  je ostala jaka i uspešna!


2. Uči nas da volimo sebe
Kao što spomenuh, kao mala je imala problema sa samopouzdanjem. Nikada nije mogla da se suprotstavi zlim ljudima iz škole, i  upravo želi da naučimo nešto iz njenih grešaka. Takođe, često voli da objavljuje no-makeup selfije, normalno je mršava, a i dalje prelepa!3. Jako je druželjubiva
Svakom voli da da šansu, kolege sa "Disneyja"  jako voli i poštuje, nikada ne izaziva skandale-bombona!

Osim serije "Liv and Maddie", Dove je glumila u mom omiljenom filmu "Descendants" i u filmu "Cloud 9 movie". Pored glume, bavi se i pevanjem, a glavni uzor u tome joj je sestra koja je operska pevačica. Preporučujem vam da poslušate njene pesme iz filma "Descendants", kao što su "If only" i "Rotten to the core", obradu hita Christine A.- "Genie in a Bottle", kao i duet sa pokojnom Christinom Grimmie- "What a girl is". Takođe, sa dečkom Ryanom ima bend "The Girl And The Dreamcatcher", čija je sudbina trenutno neizvesna, s obzirom da su skoro raskinuli. Njihove pesme možete poslušati ovde ili ovde.

Čujemo se uskoro,
xoxo,
Ana Anči!

2 коментара:

  1. Fantastičan post draga! Ja Dove obožavam i pogotovo seriju "Liv and Maddy" i savršena je, a uz to i preljepa *-* I prekrasno si napisala post!
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши