субота, 08. октобар 2016.

Girl Meets World TAG!

"Girl Meets World" (kod nas poznatija kao "Devojčica upoznaje svet") je tinejdžerska serija u produkciji "Disney Channel-a". Radi se o Rajli, prosečnoj tinejdžerki sa najboljom drugaricom Majom, mamom, bratom i ocem istoričarem. Kroz epizode ona rešava probleme vezane za tinejdžerske muke, ali i neke vezane za politiku i obrazovanje. Stvarno vredi pogledati!
Kada sam, tražeći neke slike, ugledala da je neko napravio TAG vezan za ovu, jednu od mojih omiljenih serija, odlučila sam da odgovorim na njegova pitanja, pa hajde da počnemo!


1. Omiljeni lik?
Rajlina najbolja drugarica Maja. Iako su njoj roditelji razvedeni i nije bogatašica, odlično je vaspitana i pravi je drug. Pritom jako voli da se šali, ali je dobra i u rešavanju problema.

2. Omiljena epizoda?
Girl Meets Texas, sva tri dela :)


3. Favorite ship?
Lucaya.

4.  Omiljeni glumac i glumica?
Glumac Peyton Meyer (koji glumi Lucas-a), a glumica Sabrina Carpenter (koja igra Mayu).5. Da li te je neko od glumaca primetio?
Nažalost nije. Iako jako dosta Tvitujem, niko od postave iz ove serije me nije primetio na društvenim mrežama (logično da uživo ne mogu i da hoće, jer živim u Srbiji, a oni u Americi). Mada, ni ne ljutim se niti brinem- njima svakodnevno stiže po 1000 obaveštenja tako da ne mogu ispratiti baš sve.

6. Da li si upoznala nekoga iz serije?
Iako bih to jako volela, trenutno je nemoguće jer živimo na različitim kontinentima, tako da nisam :'(7.  Koliko dugo si fan?
Od decembra prošle godine :) Serija mi u početku nije delovala zanimljivo, ali, nakon odgledanih par epizoda, ispostavilo se da je drugačije

8. Omiljeni citat?
"Ovo je možda tužan deo, ali ti nisi tužna priča", tj. citat sa slike ispod 👇


Nadam se da vam se dopao post,
xoxo,
Ana Anči :*

4 коментара:

  1. Fantastičan post draga! Prekrasno si napisala ovaj tag, i jako mi se dopada iako ne gledam ovu seriju sigurno ću početi *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiv Tag!:)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши