уторак, 4. октобар 2016.

Pesme koje mogu biti hitovi ove jeseni!

Kada sam letos objavila ovakav post, bila sam u kreativnoj blokadi. Sve ideje sam iskoristila, i predlaganje pesama je bila prva stvar koja mi je pala na pamet. Kako sam mislila da se te blokade neću rešiti, rekla sam da će biti više ovakvih postova. Međutim, inspiracija se polako vraćala i ovo sam ostavila po strani. Zato ću ovakve postove pisati početkom svakog godišnjeg doba. Uglavnom, ukoliko ste novi na mom blogu: u postovima ovog tipa predlažem pesme koje svakako vredi poslušati. Te pesme su mogle izaći juče, a mogu biti i od pre 5 godina, nebitno, ja predlažem ono što mi se sviđa. Da počnemo!


1. "All we have is love"- Sabrina Carpenter
Ne mogu da dočekam Sabrinin novi album. Ova pesma je izašla pre oko nedelju dana i pokupila je samo pozitivne kritike. Tekst je vrhunski, prikazuje koliko je ljubav važna, a uz to Brinin divni glas-ovo stvarno vredi poslušati!!


2. "Summertime sandess"-Lana Del Rey
Kako ispraćamo leto, ova pesma dobro dolazi. "Kiss me one before you go, summertime sadness..". Jednom rečju: divno.

3. "Begin Again"- Taylor Swift
Verujem da znate da ja obožavam Taylor. Ovo je jedna od njenih prvih pop pesama (počela je karijeru kao kantri muzičarka) i uvek ću je voleti. Spot je takođe divan, sniman  u Parizu u ovo vreme. :)4. "On purpose"- Sabrina Carpenter
Ova pesma je živa zaraza. U stanju sam da je slušam po ceo dan i da mi ne dosadi. Verujem da ste to zaključili, s obzirom da sam je često preporučivala. :)


Kao što često spominjem, odličnih pesma ima bezbroj i post ko zna kada bi izašao da sam kucala sve. Obavezno slušajte mog Shawna i Oliviu Holt, a ukoliko su vam se dopale ove pesme i želite još ovakvih pesama, komentarišite!
xoxo,
Ana Anči :)2 коментара:

  1. Fantastičan post draga! Obožavam pjesmu Begin Again od Tay *-* Jednostavno je odlična.
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши