субота, 26. новембар 2016.

AWKWARD MOMENTS!

Zdravo, dragi moji! Šta ima? Za današnji post pripremila sam neke momente iz mog života koji su, onako, awkward. Uzela sam tu reč na engleskom, jer ona savršeno opisuje situaciju između čudnog i neprijatnog. Takođe, čula sam da postoji i neka  serija "Awkward moments", tako da, ako je gledate ili ste gledali, napišite mi utiske u komentarima!1. Slomile smo naočare za sunce?
Ova situacija desila se možda pre dve godine. Sa drugaricom sam otišla u šoping-centar. Ušle smo u jednu prodavnicu u kojoj je bilo nepodnošljivo vruće, tako da sam skinula jaknu i uzela je u ruke. Nisam ni primetila da prolazimo pored štanda sa naočarima za sunce. Moja velika i glomazna jakna zakačila je i srušila jedan par naočara, koje su potom pale. Ja sam kroz šalu rekla "Kako sam trapava, mogla sam da ih slomim pa da plaćamo", što je prodavačica videla i čula, a zatim rekla "Pa možda ćete stvarno morati da plaćate, dajte da vidim da li ste ih slomile". I uzme ona ono sredstvo za čišćenje, izglanca ih, kad ono-stvarno se vidi jedna pukotina! Nas zamalo srčani udar da strefi! Ali, nekako smo se izvukle, pričajući da svakodnevno kupujemo naočare sa ogrebotinama, i na kraju nismo platile "štetu", koja možda i nije bila naša, mislim , tu dnevno prođe hiljadu ljudi! :)

2. Puče jogurt!
Bila sam prvi razred. Naša učiteljica nije bila tu, već nam je došla zamena. Tada smo primali užinu i kada je došao red na mene da uzmem jogurt, ispustila sam ga, čaša je pukla, a on se prosuo nasred učionice, pa sam morala da idem da zovem tetkice da brišu. Da sam sad to uradila, i ne bi me bilo briga, ali tada sam bila baš postiđena i molila sam Boga da učiteljica ne kaže mami ili da se to pročuje po drugim odeljenjima.3. Ne znam da kažem da mi je muka?!
Okej, ovo je možda najveći blam u mom životu. Bila sam u školi, sve normalno, ali od trećeg časa počeo je da me boli stomak. Desi mi se to ponekad, pogotovo kad idem prepodne i slabije jedem i pomislih "proći će". Ali, sve me je više bolelo, bledela sam i bila mi je muka. Trebalo je da se uradi neki zadatak na tabli. Ja sam podigla ruku jer sam želela da tražim da idem u WC, ali nastavnica je shvatila da želim da uradim zadatak. Kada sam stala pred tablu, nalupala sam neke gluposti i samo odjednom krenula da POVRAĆAM. Dobro, nisam ono da ti se zgadi život, a i tetkica je bila ispred učionice pa je brzo očistila. Otišla sam kući i celog dana razmišljala kakva će biti reakcija mog odeljenja, mada oni su sutradan i  zaboravili na to. Ipak, to je very awkward!


4. Ne znam gde mi je kuća?

Početak drugog razreda, neke moje  drugove i drugarice su roditelji prestali da vode u školu, već su išli sami, pa hajde i ja. I ono stvarno, malo me mama isprati, pa  idem sama, i tako par dana  dok se moji nisu uverili da stvarno znam put. Jednog dana, drug  koji živi u mojoj zgradi nije išao u školu, pa sam pošla sa drugaricom koja ide istim putem, samo skreće u ulicu ispred mene. I nas dve se zapričamo nešto, kad ona odjednom kaže: "Ee Ana, nisam znala da i ti ideš ovim putem". Ja kažem da ne idem, i tada počne da me hvata panika jer ni ona ni ja ne znamo kuda do moje zgrade. Ipak, samo sam se vratila par koraka unazad i skrenula na pravo mesto. Malo sam se uplašila, pa su me ipak roditelji vodili i vraćali tog polugodišta. :)

Nadam se da vam se dopao post, a napišite mi i vi neke awkward moments ako ih imate.
Čitamo se ubrzo,
xoxo,
Ana Anči :*

2 коментара: