понедељак, 21. новембар 2016.

Becky G-šta ja vidim u njoj?

Za moju neaktivnost na društvenim mrežama, možemo, između ostalog, okriviti i lektiru. Čitala sam za vikend, čitala sam danas, i treba još da čitam! Ja to možda ne bih ni čitala, jer me  u poslednje vreme baš drma pubertet i gotovo ništa ne učim (mada sam obezbedila ocene, stvarno je dobro kad se ne uči kampanjski, svaki dan pomalo, kao i da ne učim, a ređaju se petice i četvorke), ali prijavila sam se za takmičenje iz književnosti, koje čekam još od trećeg razreda, pa hoću bar nešto da pročitam, da imam uvid, jer je to jedno od važnijih dela naše književnosti, a želim dobre rezultate! Elem, pričaću vam i o tome, a sada..
Rebecca Marie Gomez (ne, nije Selenina sestra!), nama poznatija kao Becky G,reperka je iz Inglvuda. Njen muzički žanr kombinuje rep muziku, ali i latino-ritmove, s obzirom da je ona latinoameričkog porekla. O njenoj karijeri i uticaju ću pričati danas, na uobičajeni način, pa hajde da krenemo!


1. Teško detinjstvo
Ukoliko ste čuli njen hit "Becky from the Block" i malo dublje ušli u tekst (peva o životu pre slave), verovatno znate o čemu pričam. Teško finansijsko stanje primoralo je njenu porodicu da proda kuću i useli se u garažu Becky-nog deke. Da bi pomogla roditeljima, počela je raditi honorarne poslove. Od šestog razreda školovala se kod kuće, zato što je bila meta nasilja. U slobodno vreme, snimala je covere i postavljala ih na društvene mreže-tako su je i otkrili slavni producenti.2. Pisanje pesama
Većinu svojih pesama napisala je sama, a priča se i da je pisala za neke manje poznate latinoameričke izvođače. I sama jako volim da pišem pesme, tako da se praktično divim svim osobama koje pišu (naravno, ako to nešto ima smisla!). Iako je njen zvanični jezik španski, uglavnom piše na engleskom, a za sada je izdala 2. pesme na španskom, o kojima će reči biti kasnije.3. Ona je i dalje obična tinejdžerka!
Becky ima 19 godina, a već je dosta uspešna. Ipak, u više navrata videli smo da nije ljubomorna na bivše momke, izjavila je da se šminka sama, a kuću koju je kupila deli sa celom porodicom. Well done, girl!

Za njen najveći hit možemo uzeti pesmu "Shower". Ovu pesmu sam često slušala sa drugaricama, pogotovo tamo na početku šestog razreda, kada smo ulazile u tinejdž fazon i kada sam ja počela da slušam stranu muziku. Ne smemo zaboraviti ni "Becky from the Block" u kome je opevala svoje detinjstvo, hitove kao što su: "Break a Sweat" ili njene pesme na španskom- "Sola" i "Mangú". Takođe, Becky se bavi i glumom i modelingom.

Hvala na čitanju, čujemo se jako brzo!
xoxo;
Ana Anči! :*

Нема коментара:

Постави коментар