среда, 16. новембар 2016.

Kako se opuštam nakon duugog dana??

Svi mi imamo određene obaveze. Svakog dana planiramo, učimo, putujemo, pričamo,.. to je sastavni deo života. Međutim, nekada u jednom danu moramo uraditi dosta toga. U tim trenucima moramo ostati jaki, uraditi sve, ali  na kraju i dati oduška sebi i opustiti se.
Pored škole, porodice i prijatelja, ja imam i blog, youtube kanal, dosta vannastavnih aktivnosti, fangrlujem, tako da i nemam vremena da uveče pravim rutine od 3 sata, a sutra treba da ustanem u 6. Samim tim najčešće odem da spavam, ali i..


1. Gledam serije, filmove,  jutjubere..
Koliko to starijim generacijama predstavlja "preopterećenje", meni je zadovoljstvo da sednem ispret TV-a ili laptopa i pogledam nešto. Ukoliko to pak radim preko telefona, odjavim se sa svih društvenih mreža ili uključim režim rada u avionu, kako ne bih baš tad slikala društvu domaći, ugovarala obaveze, itd,..


2. Slušam muziku
Bukvalno najbolji način da se opustim. Pustim nešto nasumično, a često mi se desi i zaspim sa slušalicama u ušima,..3. Istuširam se
Ovo je dobro i za higijenu, ali i za opuštanje. Radim to svako veče, bukvalno uvek nađem vremena.

To bi bilo to.Možda su ovo bili neki kliše primeri, ali, kao što rekoh, najlakše mi je da lepo odspavam jednu turu! xD ! Čujemo se jako brzo!
xoxo,
Ana Anči :*

2 коментара:

  1. ODLIČAN POST DRAGA *-* I JA SE ISTO TAKO OPUŠTAM. EVO UPRAVO SAM POGLEDALA DIO JEDNE SERIJE I TO JE NEŠTO ŠTO MI JE POTREBNO! ODLIČNA IDEJA ZA POST :*

    Pitanja za Q&A mi možeš postavljati na blogu - This is my life

    ОдговориИзбриши