среда, 9. новембар 2016.

Laura Marano- šta ja vidim u njoj??

Leto 2015. godine često spominjem. Tada se, na neki način, moj stil promenio. Otkrivala sam blogere, jutjubere, stranu muziku i serije... Takođe, često spominjem da sam tada počela da pratim "Disney Channel", koji i dalje svakodnevno gledam. Tog leta, između ostalog, srela sam se sa serijom "Austin & Ally", gde sam upoznala glumicu Lauru Marano. Danas ću vam je predstaviti,..


1.  Pozitiva!
Još od početka karijere, Laura nam je pričala o tome kako ne bi trebalo da se obaziremo na hejtere i kako moramo izgraditi neku vrstu samopouzdanja. Ona to pokazuje kroz svoj smisao za humor, ples i pesme. Na neki način, slična je svojoj ulozi Ally, u kojoj je vidimo kao devojku koja odrasta i oslobađa se svojih strahova.2. Smisao za modu
Iako, kako poslovica kaže "odelo ne čini čoveka", ja Lauru u ovoj kategoriji moram da pohvalim. 98% njenih odevnih kombinacija je divno izabrano, lepo izgleda, a opet nije previše provokativno i prikladno je njenim godinama i ponašanju!


3. Inspiracija i uzor
Ovo sam na neki način mogla sa svrstam u prvu stavku, na neki nisam,.. Whatever, koliko je ona dobar uzor možete uvideti samo ako u 'Google' pretraživač ukucate 'Laura Marano Quotes'. Ona kaže da decu treba da inspirišemo, nasmejemo ih i izvedemo na pravi  put, a priča nam i kako se joj slava nije udarila u glavu, što se vidi.

Kao i većina "Disney" zvezda, i Laura Marano se bavi pevanjem. Relativno je skoro počela muzičku karijeru, i preporučila bih vam da poslušate njene pesme "La la" i "Boombox". Pored serije "Austin & Ally", možete pogledati i Laurin film "The Bad Hair Day" ("Baksuzan Dan").

Do sledećeg čitanja,
xoxo,
Ana Anči :))

Нема коментара:

Постави коментар