субота, 12. новембар 2016.

Moj savršen dan izgledao bi...

Često mi se desi da, kada uveče legnem ranije i ne mogu da zaspim, zamišljam sve one trenutke koji se verovatno  nikada neće ostvariti. Maštam, i često se desi da se zanesem pa ponovo ne mogu da zaspim, i dođe još gore. Danas ću sa vama podeliti moju zamisao savršenog dana. Naravno da sam sve izmislila, ali bih stvarno volela da se nešto od ovoga desi. Da ne odugovlačim, već da počnemo!Budim se. U Torontu sam zbog okupljanja svih velikih  svetskih jutjubera. Oduvek sam maštala da dođem u ovaj grad. To je kao neki spoj Pariza, Njujorka i Los Anđelesa. Koliko miran-toliko i živahan, baš po mojoj meri. Ustala sam pre alarma. Pola devet je. Do devet ću proveriti društvene mreže, a onda da doručkujem nešto.


I dalje sa telefonom u rukama, silazim do trpezarije da jedem. Uzimam palačinke.


Oblačim nešto u "Tumblr" fazonu i šminkam se. Večeras je veliko veče, prilika da vidim i upoznam sve svoje uzore, a nastupaće Olivia Holt i Sabrina Carpenter. San snova! Ali do tada, šetaću malo gradom i otići u šoping.


Ja, čak i u Srbiji, kada idem u neki drugi grad, uvek gledam da obiđem sve šoping centre. A ovo je Kanada! Kada sam ušla u "Victoria's secret" radnju, nisam znala za šta pre da se uhvatim. Izlazim iz prodavnice, a ruke su mi pune kesa. Šoping-centar je blizu moje kuće, tako da sam rešila da idem pešaka. Nikada ranije mi nije bilo draže što sam krenula peške, zato što..


..pa dobro, šta vas osim irvasa, parkova i sličnog, vezuje za Kanadu?? Pa SHAWN MENDES! Iako ova država ima još dosta sjajnih poznatih ličnosti, Mendes mi je definitivno omiljeni! Kako nisam ponela slušalice, a htela sam da malo slušam muziku, pustila sam "Mercy" i tada on prolazi pored mene. Prvo pomislim: 'nema šanse, to je neki što liči na njega' (nije nemoguće, uzmimo za primer Josha Bogerta), a odjednom čujem: "Hey, Girl" i okrećem se. Ispala mi je jedna kesa, on mi je dodaje. Išao je na trening tu negde. Ja mu se uredno zahvaljujem. U očima mi se vidi da sam veliki fan. Krećem da brbljam kao navijena, o tome kako ga ja volim, kako ima puno fanova u Srbiji. On kaže: "Pa hajdemo u Starbucks na kafu da mi sve to ispričaš,.." BAJKA LJUDII!! I tako ćaskamo mi, zaprati me na svim društvenim mrežama, ostanemo u kontaktu, sve ono ekstra,.. Vidim da je vreme da krenem kući da bih stigla na awards. Pozdravimo se, ja krećem dalje.,..Okupljanje je divno. Upoznajem puni ljudi, slikam se, dobijam, ali i delim autograme,.! DIVOTA! I tako, pada mrak, ja idem kući prisećajući se svih dobrih stvari koje su mi se desile danas.

Da li i vi volite ovako da maštate? Podelite sa mnom svoje misli- u komentarima!
Do sledećeg čitanja,
xoxo,
Ana Anči :*

1 коментар:

  1. Ajme... predivno *-* Baš ti je savršen savršeni dan! Definitivno imaš bujnu maštu i nadam se da će ti se to i ostvariti!
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши