недеља, 6. новембар 2016.

Q&A!

Hello everybody! Na početku ove nedelje imala sam kreativnu blokadu, ali sve se polako vraća na staro i planer mi je pun zanimljivih ideja koje jedva čekam da realizujem :) . U sred te kreativne blokade, najavih Q&A, ne znam ni sama zašto, jer ipak imam samo 14 čitalaca, pa odziv ne bi mogao da bude ogromnistički, ali okej, volim ja sve vas! Odmah sam smislila i plan B: imam gomilu pitanja na koja nisam odgovorila kada sam radila "Youtube Q&A", a i svakodnevno me svašta nešto pitate, tako da ću danas odgovarati na neka takva pitanja. Da počnemo!


1. Omiljeni predmet u školi?
Imam više omiljenih predmeta, ali trenutno najviše volim engleski jezik.

2. Tvoje poslednje putovanje?
Kada malo bolje pogledamo, svi putujemo svakog dana. Do škole, do grada, do rodbine, do parka, do prodavnice, šoping-centra.. Ali ako se misli na neko veće putovanje u poslednje vreme, izdvojila bih godišnji odmor u Crnoj Gori (Čanju) ove godine, o čemu ste imali prilike da čitate.

3.  Da li osim beauty&fashion pratiš i neke gaming kanale? Ako da, koje?
Pogledam ponekad Muđu ili Serbiana, kao i Kiku koja povremeno snima i igrice, ali retko. Uglavnom sam fokusirana na lifestyle kanale, jer me to više zanima nego igrice.

4.  Šta bi uradila kada bi te prijateljica izdala?
Ovo je jako teško pitanje, jer zavisi od mnogo čega. Zavisi od moje bliskosti prema toj drugarici i  od toga šta predstavlja tu "izdaju". Sigurno bih je saslušala, mada bih verovatno bila i ljuta.

5. Kada bi morala da povedeš nekoga na pusto ostrvo, ko bi to bio?
Ovde imamo tri opcije. Prva je da povedem nekoga iz porodice, najverovatnije mamu ili brata od tetke Nemanju. Druga je da povedem nekog od društva, a to bi najverovantije bile moje drugarice Marina ili Jana. I treća opcija-SHAWN MENDES!6. Ko bi trebao dobiti nagradu na dodeli MTV muzičkih nagrada?
Shawn definitivno, a pored njega mislim da su nagrade zaslužili i Selena Gomez, Fifth Harmony, Tini, The Chainsmokers, Charlie Puth..

7. Posao snova: režiser filmova ili kuvar?
Od ova dva, definitivno režiser filmova. Tu mogu osloboditi svoju kreativnost i upoznati divne ljude. Ja takođe jako volim da kuvam i gledam tutorijale na Jutjubu, ali ne verujem da bih se nešto proslavila time.

8. Da li si ranoranioc ili noćna sova?
Noćna sova. Da mi se samo uveče spava kao ujutru  kad zazvoni alarm,..

9. Šta je ono što ti prirodno "leži"?
Mislim da bi to bilo pisanje, ili dar za jezike - obožavam srpski i engleski, znam i nemački, a volela bih da naučim i francuski, italijanski ili španski.

10. Koja je poslednja osoba kojoj si se zahvalila?
Na Jutjubu sam se komentarom zahvalila vama, koji me redovno pratite i šaljete mi divne komentare!

Nadam se da vam se dopao post,
čujemo se uskoro,
xoxo,
Ana Anči :**

Нема коментара:

Постави коментар