среда, 28. децембар 2016.

Moji omiljeni praznični YouTube snimci ove godine!

Od kada sam počela da pratim Jutjubere, uvek sam se radovala decembru i njihovim prazničnim videima. Zabavno mi je da ih gledam, volim sve to editovanje i zimsku atmosferu, a i sama sam započela seriju zimskih videa na svom kanalu. Danas ću sa vama podeliti omiljene od mnogo nijh koje sam pogledala ove godine, a u komentarima mi pišite da li i vi volite da gledate ove Jutjubere i vaše mišljenje o videima. Da počnemo!


1. Jana Dačović: "A Very Youtube Christmas"
Jako mi se dopada ideja za ovaj video. Zanimljiv je, uključuje većinu poznatih Jutjubera i pruža nam mogućnost da ih bolje upoznamo, a Jana ga je perfektno snimila :)

2. Marija Žeželj:" Pinterest DIY Muffin Christmas Tree"Marija i  Vlada su se baš lepo zabavili u ovom videu, a takođe i dali jednu jako cool ideju za dekoraciju kolačića koje možete pripremati ovih dana :)

3.Bethany Mota: "5 Holiday DIY Christmas Gifts"
Bethany je inače jaako kreativna osoba, i od svakog njenog DIY videa možete očekivati nešto inovativno. Takav je slučaj i sa ovim, koji bi trebalo da pogledate!

4. Tijana Minić: "Winterlicious Tag!"Jako volim TAG-ove (i da gledam, ali i da sama snimam i pišem), jer smatram da oni mogu pomoći da bolje upoznamo nekog Jutjubera ili blogera, a to je slučaj i sa ovim Winterlicious tag-om!

5. Zoella: "Goodbye 2016, Hello 2017"Kao što rekoh u predhodnom postu, obožavam da gledam ovakve stvari, a Zoella je iskreno sve ispričala, i bukvalno se slažem sa svime što je rekla.

6. Rosanna Pansino: "3 DIY HOLIDAY PIZZAS W/ MY DAD!"Kao i što je očekivano od Ro, kreativno, a opet jednostavno i lepo, plus je uključila svog oca,.. DIVNO, jednom rečju.

7. Nicoletta xo: "Skincare Hacks To Get PERFECT SKIN ! + REAL Ways to Get Clear Skin OVERNIGHT"Nisam to toliko spominjala, ali obožavam Nicolettu! Ima divne , korisne videe i redovno ih izbacuje. U ovom je prikazala veoma korisne savete za negu kože, koja je specijalno osetljiva tokom zime.

Kao što rekoh, pišite mi u komentarima, a mi se čujemo,
xoxo,
Ana Anči :* :)

7 коментара:

 1. Pogledala sam sve videe od domaćih ytuberki, ali pošto strani yt ne gledam i ne pratim, nisam pogledala niti jedan video.:) Super post!♥

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 2. Super post! Ja sam također pogledala sve videe svih youtubera i sve ih jako volim *-*
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - THIS IS MY LIFE

  ОдговориИзбриши
 3. Odličan post, Ana. Meni je Marija najdraža.

  aminique.blogspot.com

  ОдговориИзбриши