субота, 3. децембар 2016.

Stvari koje sam naučila gledajući "Vampirske dnevnike"

Ćao, ljudi! Nije me bilo par dana,jer sam se malo opustila i stavila po strani planer i obaveze (ne radite to ukoliko ne uvidite da vam je potrebno!), ali sad se sve polako vraća na staro. Došao nam je decembar, Nova Godina se bliži, a verovatno ću i ja, kao i mnogi pisati praznične postove. Ipak, odlučila sam da danas podelim sa vama nešto što sam naučila i učim gledajući "Vampirske dnevnike", koji već godinama važe za jednu od najboljih tinejdž serija. Hajde da počnemo!


1. Nikad ne reci nikad
Ova serija je puna obrta i nikada ne znam unapred šta će se desiti. Obično je ishod neočekivan. Zato, nikada nemoj reći: "Meni se ovo ne može desiti", jer ćeš ubrzo shvatiti da može.

2. Imaj sve na umu
Serija je takođe dobra jer nas često navodi na razmišljanje i tera nas da se vratimo malo unazad i sagledamo situaciju. Tako isto treba postupati u životu!3. Imaj prave osobe uz sebe
U ovoj seriji skoro nikad niko ne radi nešto sam. Čak i najveći zlikovci imaju ponekog uz sebe, bar da ih uteši i pruži im utehu kad njihov plan ne uspe.

4. PreživljavajŽivot je pun iskušenja. Mnogo puta pomislimo da li uopšte vredi živeti. Ali, nama je život dat jer je Bog znao da smo dovoljno jaki da ga živimo. Zato stisni zube i kreni dalje!5. Glumi kao KerolajnNekako,  arogantni ljudi u seriji imaju tako smešne izreke i zaključke, da ti prosto poželiš da budeš takav. Ja se, na primer, cepam uz Dejmona i Kerolajn. Naravno, ne treba obmanjivati i iskorišćavati ljude, ali ponekad je i takva doza samopouzdanja potrebna.

6. Voli kao GilbertElena i Džeremi, iako milion puta izigrani, i dalje veruju u ljubav. Tako i treba, jer život sve vrati i ako si dobar i voliš druge, verovarno će ti i oni uzvratiti.

I ZA KRAJ,.
7. Obuci se kao Mikealson, izgledaj kao Salvatore
Kao što rekoh, obmana i nije baš dobra stvar, ali svako voli ljude koji su zabavni i smeju se.

To je to za danas. Serija, kao što rekoh, ima mnogo komplikacija i zato ne mogu pisati baš sve. Ako želite da još pišem o njoj, javite mi u komentarima!
Do sledećed čitanja,
xoxo,
Ana Anči :*

2 коментара: