понедељак, 13. фебруар 2017.

Halsey-šta ja vidim u njoj?

Iako nisam najverniji fan alternativne muzike, devojka umetničkog imena Halsey me je skroz oduševila. Ona je jedinstvena i drugačija, osobe koje poznajem dosta slušaju njenu muziku i često je na top- listama i muzičkim kanalima. O njoj stvarno može mnogo da se piše, a danas ću izvojiti samo par stvari koje najviše volim kod nje ,..


1. Sama stvara svoju muziku i odlična je u tome!

Halsey sama piše svoje pesme, a najviše me "kupuje" to što u njima vidim prava osećanja, a ne samo nabacane reči i rime. Ipak, pesme imaju brz i energičan ritam tako da se često slušaju i na žurkama.  Vidimo da je njen glas jak i da stvarno zna da peva!2. Obožavam njene frizure!

Ona je, od početka karijere, minimum 10 frizura promenila. Od dugačke plave (ne 'žute', nego plave), preko zelenog paža do kratke braon kose,.. i tako u nedogled. U principu skoro sve joj jako lepo stoje, a divim se njenom samopouzdanju i hrabrosti da sve to radi sa kosom!3. Voli svoje fanove bez obzira na to odakle su i ko su

Ona se zalaže za prava ljudi, nije rasista i bukvalno voli svakog ko je podržava. Iako možda na prvi pogled ne izgleda tako, ona je jedna divna osoba!

Njen album "Badlands" verovatno mnogi od vas znaju, a meni omiljene njene pesme su veliki hit "Colors" kao i nezaobilazni duet sa duom The Chainsmokers- "Closer".

Nadam se da vam se dopao ovaj post,
oččekujte me uskoro sa novim,
XOXO,
Ana :*

2 коментара: