понедељак, 13. фебруар 2017.

Halsey-šta ja vidim u njoj?

Iako nisam najverniji fan alternativne muzike, devojka umetničkog imena Halsey me je skroz oduševila. Ona je jedinstvena i drugačija, osobe koje poznajem dosta slušaju njenu muziku i često je na top- listama i muzičkim kanalima. O njoj stvarno može mnogo da se piše, a danas ću izvojiti samo par stvari koje najviše volim kod nje ,..






1. Sama stvara svoju muziku i odlična je u tome!

Halsey sama piše svoje pesme, a najviše me "kupuje" to što u njima vidim prava osećanja, a ne samo nabacane reči i rime. Ipak, pesme imaju brz i energičan ritam tako da se često slušaju i na žurkama.  Vidimo da je njen glas jak i da stvarno zna da peva!



2. Obožavam njene frizure!

Ona je, od početka karijere, minimum 10 frizura promenila. Od dugačke plave (ne 'žute', nego plave), preko zelenog paža do kratke braon kose,.. i tako u nedogled. U principu skoro sve joj jako lepo stoje, a divim se njenom samopouzdanju i hrabrosti da sve to radi sa kosom!



3. Voli svoje fanove bez obzira na to odakle su i ko su

Ona se zalaže za prava ljudi, nije rasista i bukvalno voli svakog ko je podržava. Iako možda na prvi pogled ne izgleda tako, ona je jedna divna osoba!

Njen album "Badlands" verovatno mnogi od vas znaju, a meni omiljene njene pesme su veliki hit "Colors" kao i nezaobilazni duet sa duom The Chainsmokers- "Closer".

Nadam se da vam se dopao ovaj post,
oččekujte me uskoro sa novim,
XOXO,
Ana :*

2 коментара: