уторак, 7. фебруар 2017.

Pesme na koje sam se 'navukla' u poslednje vreme!

Iiii, da, evo me opet. Znam, ponovo je obećanje o redovnijem pisanju postalo prazno, ali, u poslednje vreme, kao da mi se ne da da pišem. Od početka raspusta bila sam kod bake i deke, lap-top nisam nosila, a wi-fi sam jedva hvatala, tek onoliko da mogu proveriti Instagram i Facebook. Vratila sam se, i, ponovo se nadam da ću se uhvatiti nekog reda i rasporeda. Novi video takođe očekujte uskoro, znam da je trebalo da izađe juče, ali editovanje i uploadovanje traje satima. Ipak, danas nismo tu da pričamo o tome, jer vi moj blog ne posećujete da biste čitali moja opravdanja, već da biste se zabavili, podelili svoje mišljenje i čuli  moje, a ponekad i naučili ponešto,..
Za današnji post spremila sam plejlistu sa pesmama koje baš često slušam u poslednje vreme. Neke od njih su starije i  verovatno ih znate, a tu su i noviteti koje definitvno vredi poslušati. Svaku pesmu ću, kao i uvek prokomentarisati, a prokomentarišite ih i vi- u komentarima!1. Zara Larsson- "Uncover"

Poslednjih par meseci jako volim i pratim Zaru,ali tek pre par nedelja našla sam vremena da uđem na njen kanal,poslušam sve do sada objavljene pesme. Iako je svi znamo po brzim hitovima kao što su "Lush Life" ili "Ain't My Fault", ova pesma je drugačija. Ima nežan i umirujuć tempo, a tekst je takođe jako lep!

2. Lana Del Rey- "Born To Die"


Ovu pesmu sam, inače, čula odavno, ali bila sam mlađa i nije mi se dopadala ovakva  vrsta muzike. Ipak, skoro sam ponovo naišla na nju, opet je poslušala, i od tada je slušam bar jedanput svakog dana :)

3. Sofia Carson- "Back To Beautiful"


Ova pesma je izašla pre oko 10 dana, još uvek nema mnogo pregleda na Jutjubu, ali se meni jako dopada. Pre svega, tekst je lep, a ima i odličan ritam, što je karakteristika Sofijinih pesama. Ukoliko volite DJ producenta Alan-a Walker-a, na kanalu možete poslušati i njegov remix ove pesme. Meni je, lično, lepša ova verzija koju sam vam prikačila gore, ali svako ima svoj ukus.

4. Lorde-"Royals"


Sećam se vremena kada je ova pesma izašla. Ona je bila svuda! Uđeš na YouTube- vidiš "Royals", uđeš u kafić- čuješ "Royals", šetaš se ulicom- tinejdžeri ponovo slušaju "Royals"! Ja sam tada imala oko 10 godina, slušala sam ove naše pevače, i, iako sam je dosta puta čula kao mlađa, nisam znala o  kojoj pesmi je reč. Pre par nedelja, slušala sam neku muziku, izašla mi je ova pesma, i pustih je, setivši se da nedeljama nije silazila sa Jutjuba (zapamtila sam po Thumbnail-u). Pesma mi se jako dopala, tekst je prelep i baš drugačiji od uobičajenog, a mislim i da je Lorde kao novozelandska pevačica hrvatskog porekla baš uspela :)


5. Taylor Swift, ZAYN- "I Don't Wanna Live Forever"


Verujem da ste već čuli ovu pesmu, koja najavljuje film "50 nijansi mračnije". Što se filma tiče, ne verujem da ću ići u bioskop da ga gledam, jer ipak smatram da je za malo stariju populaciju, možda ga eventualno pogledam za vreme sledećeg raspusta (ili letnjeg), jer će ga do tada verovatno biti na internetu. Ipak, muzika iz ovog filma je, jednom rečju- PREDIVNA. Pored ove numere, koju su popularni pevač Zayn i jedna od meni najdražih pevačica Taylor Swift zajedno snimili, snimljeno je još dosta divnih pesama, a jedna od njih je ona pevačice Halsey. Mislim da će i film i njegova muzika dobro proći. Iako u filmu možda ima malo više erotskih scena, ali gledajući trejler vidim da tu postoji neka priča. Recite mi šta vi mislite.

Ja se iskreno nadam da ćemo se čuti brzo,
do tada vam šaljem poljupce,
xoxo,
Ana :*


4 коментара:

  1. Odlična playlista draga! Ja takođe u poslednje vrijeme slušam 5. pjesmu, predobra je! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Uuuu... toliko volim ove pjesme da su i meni ušle odmah u uši <33
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши