недеља, 19. фебруар 2017.

Stvari zbog kojih ne dozvoljavam sebi da upadnem u depresiju!

Svi mi imamo one momente kada nam nije ni do čega, kada bismo se naradije isplakali ili otišli negde da pročistimo misli i pobegnemo od realnosti, pa tako i ja. Ipak, ja uvek volim da širim pozitivu i pričam drugima kako se život ne treba mrzeti, pogotovo ne zbog nekih osoba, ko god one bile, a takođe se trudim da uvek ostanem pozitivna i smirena. Znam da je teško, ali šta ću. Život je takav, koliko lep - toliko i surov, ali on nam je dat jer smo stvoreni da ga živimo. U današnjem postu navešću par stvari  koje me čine i drže pozitivnom, a ukoliko želite da više pričamo o ovakvim stvarima ili imate neki problem, ostavite komentar ispod ovog posta i ja ću dati sve od sebe da makar malo pomognem!!1. Porodica, prijatelji i VI

Ovo mi je definitivno na prvom mestu. Jako mi je drago što imam dosta prijatelja, jer znam da postoje moji vršnjaci koji su divne osobe, a opet zapostavljeni od strane neke loše i bezobrazne dece. Svoju porodicu takođe jako volim i poštujem, a osim mame i tate, imam i divnu braću i sestre sa kojima se uvek lepo ispričam. I naravno, tu ste vi, koji mi pružate veliku podršku, ostavljate mi lepe reči ispod svakog posta i videa, lajkujete mi slike i volite da pričate sa mnom, što mi jako znači.

2. Moj blog i YT kanal

Ovo je skroz uz prvu stavku, jer ste za moj koliki-toliki uspeh pored mene same i vi u velikoj meri zaslužni. Blog i Jutjub su mesta na kojima mogu da iskažem svoje mišljenje i popričam sa drugima, kao i da saznam dosta bitnih informacija, povećam samopouzdanje i lepo se zabavim.3. Fandomi kojima pripadam

Znate da ja svaku drugu poznatu ličnost volim ili gotivim, ali ja to ne radim iz hira, već zato što poznate ličnosti koje volim uvek imaju nešto pametno da kažu, da nam svojim pesmama, ulogama i Tvitovima podignu samopouzdanje i dokažu nam da smo svi, ko god bili, vredni nečega. Takođe, fandomi su jako bitni i ja sam upoznala dosta osoba, pogotovo preko interenta , koje vole slične stvari kao ja i sa kojima se međusobno pomažem, tako da su se rodila neka prava prijateljstva, a saznala sam i da uvek postoje osobe sa kojima imam temu za razgovor.

4. To što osim mana imam i vrline 

Bukvalno niko na ovoj planeti nije savršen, ali zašto bismo kod čoveka gledali samo mane? Ja nikada nisam  želela da budem neko drugi, ja se  eventualno samo ugledam na neke druge osobe i želim da pronađem nešto što je dobro u njima. Svako treba da zna da je, kakav-takav lep i pametan, a samopouzdanje je veoma, veoma bitno. Meni na primer, ne ide matematika, i za nju se trudim koliko mogu, ali mi zato idu jezici i umetnosti, tako da dosta ulažem u njih jer znam da je uspeh zagarantovan.

Nadam se da vam se dopao post,
čitamo se ubrzo,
xoxo,
Ana 


4 коментара:

  1. Divan post Ana!Nikad sebi ne bih oprostila kada bih pala u depresiju,jer to znači da sam se predala.Predati se je nešto najlakše,ali je heroj onaj koji svaku nevolju stojeći izdrži.Budite i vi heroji i dokažite da niko nije vrijedan vaših suza!:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Iako sam imala dosta trenutaka u kojima nisam željela da nastavim dalje, smatram da nikada nisam bila u pravoj depresiji - i ne želim. uvijek treba da nastavimo dalje, i ne treba da se predamo. Odličan post Ana, svaka čast:)

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши