недеља, 26. март 2017.

Moji najbolji blog postovi!

Pre par dana proslavila sam prvi blogorođendan. Još jednom vam se zahvaljujem na svim lepim komentarima ispod predhodnog posta, ali i svih ostalih. Jako mi je drago što ste i vi deo ove moje internet avanture. :) U današnjem postu izdvojiću meni najdraže postove i one koje mislim da sam dobro napisala u predhodnih godinu dana. Krenimo odmah!
Godinu dana blogovanja: zašto je kul biti bloger?

Moj predhodni post u kojem sam objasnila zašto je lepo i korisno imati blog, a osvrnula sam se i na male uspehe koje sam postigla i ljude koje sam upoznala. Jedan od mojih omiljenih :)

Stvari koje verovatno niste znali o meni!

Ovaj post vam se jako dopao, jedan je od najčitanijih na blogu, a i meni se sviđa. Smatram da svi blogeri, jutjuberi, pevači, glumci i ostali treba da budu iskreni i otvoreni  prema ljudima koje ih prate i vole :)

Ovo samo nama može da se desi: zaključani u svlačionici (na petak trinaesti)!

Iako nije preterano dugačak, ovaj storytime post me uvek nasmeje i podseti na taj petak trinaesti kada smo posle fizičkog ostali zaključani u svlačionici, ludovali i slušali muziku,..Šta ću biti kad porastem?

U ovim godinama svi počinjemo da planiramo budućnost, a u ovom postu navela sam neke od poslića kojim bih volela da se  bavim :)

#knjiga: "Zato što te volim", Gijom Muso

Ovo je post o mojoj omiljenoj knjizi koju bukvalno svima preporučujem, pročitajte, nećete se pokajati! Takođe, hvala svima koji su me nakon ovog posta kontaktirali i predložili mi još Musoovih knjiga :)

Najbolji last minute pokloni!

Takođe jedan skorašnji post koji vam se baš dopao, a i meni je bilo zanimljivo da sastavljam listu poklončića!

Od kad vi pratite moj blog i koji su vam omiljeni postovi? O čemu volite da pišem?
Do sledećeg posta čujemo se u komentarima!
xoxo,
Ana :*

4 коментара:

  1. Jako, jako zanimljiv post. Mislim da je mnogo lijepo što si ga napisala. Neke od tvojih starih postova sam čitala, neke nisam, ali mogu da te pohvalim da su svi jako zanimljivi. Sada sam pročitala sve ove postove, a pokušaću da pročitam i sve ostale ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Cestitam rođendan tvom blogu.Nadam se da će blog biti još uspješniji u narednom periodu!:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши