недеља, 19. март 2017.

Top 10 pesama za kišne dane!

Iako će, u narednom periodu, uglavnom biti lepo vreme, verovatno znate da su kiše tokom toplijih meseci iako retke, veoma duge i velike, a najčešće krenu iznenada. I, ukoliko, kao ja, uvek imate slušalice sa sobom, ovaj post je idealan za vas jer ću vam predložiti neke pesme koje možete prebaciti na telefon i slušati tokom kišnih dana. Nisam želela da pravim klasičnu top-listu i nadam se da će vas ova inspirisati i da će vam se dopasti, pogotovo jer se bavimo jednom temom-kišom. Da počnemo!1. Taylor Swift- "All Too Well"


Svi bi trebalo da doživimo sledeći momenat: idemo ulicom, kiša pada, a mi slušamo neku Taylorinu baladu. Ako želite da se isplačete, to je jedino što treba da uradite. Izabrala sam "All Too Well" kao jednu od Taylorinih najlepših pesama za koju mnogi ne  znaju jer nije bila singl. Govori o susretu dvoje ljudi koji su se kao mali zabavljali, i posle toliko godina emocije se ponovo vraćaju, i,.. Divna pesma :*

2. Lana Del Rey- "Love"


Lana se vratila na scenu ovom prelepom pesmom koja mi se jako dopada. U Laninom stilu, ona je spora i pomalo mistična, sa prelepim tekstom i prava tinejdžerska!

3. Little Mix ft. Jason Derulo- "Secret Love Song"


Najkraći opis ove numere bi bio: lagana pesma sa prelepim tekstom u kojoj dolaze do izražaja vokali svih izvođača.

4. Lorde- "Liabillity"


Pored gorespomenute Lane, ove godine posle duže pauze na scenu se vraća i Lorde. Publiku je osvojila pesmom "Green Light", ali, i druga pesma koju je pre par nedelja izbacila je takođe divna. Pomalo tužna, jer je tako realna, ali opet slušljiva i lepa-pesma je baš u Lordinom stilu.


5. Miley Cyrus- "Wrecking Ball"


Ovu pesmu ste verovatno dosta slušali predhodnih godina. Sada ću vas podsetiti na nju (nema na čemu xd) i reći ono što se uglavnom zna: emotivan tekst i Mileyin snažan glas napravili su hit.

6. Sabrina Carpenter-"Mirage"


Ukoliko kiša počne da pljušti dok se super zabavljate sa prijateljima i krećete da mislite da bi bilo mnogo bolje da živite negde drugde, na primer, tamo gde je uvek toplo,.-pustite ovu pesmu. Sabrina u njoj priča da Holivud zapravo i nije nešto posebno i da se možemo odlično provesti samo ako imamo jedni druge :D


7. Fifth Harmony- "No way"


Iako kada pomislimo na njih uvek pomislimo i na brze hitove tipa "All In My Head" ili "Work From Home", devojke imaju i neke pesme koje su jako emotivne, a nažalost potcenjene i slušane samo od strane Harmonizera jer nisu bile singlovi. Takav je slučaj i sa ovom, jednom pravom ljubavnom i lepom pesmom!

8. Olivia Holt- "Phoenix"


Ukoliko se nešto loše desilo i plus kiša hoće da vam pokaže put zvan depresija, pustite Oliviju da vam objasni zašto bi trebalo da budemo kao feniksi i ponovo se rađamo iz svog pepela.

9. Debby Ryan- "Open Eyes"


Jedna od meni najdražih pesama snimljeni za potrebe Diznijevog filma "16 wishes", o kome sam pisala. Debby nam ovde poručuje da verujemo u sebe čak i kada nada nestane, kao i da ćemo jednog trenutka, kad otvorimo oči početi da uživamo u životu.

10. The Chainsmokers- "Paris"


Pesma koja govori o malim stvarima koje život znače, hit koji verovatno svakodnevno slušate :)
Još neko jedva čeka album od Chainsmokersa?

Nadam se da vam se post dopao. Volite li neku od ovih pesama? Koje pesme vi volite da slušate kada je napolju kišovito? Da li hoćete da pišem još neki post ovakvog tipa, možda workout playlist ili nešto slično? Do sledećeg posta, čujemo se u komentarima!
xoxo,
Ana :*


1 коментар:

  1. Iako nam je blizu proljeće, neće nam niti nedostajati kišni dani tako da ću onda poslušati ove pjesme koje mi se čine jako jako dobre *-* Super post!
    Ako imaš vremena posjeti moj blog -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши