уторак, 4. април 2017.

Draga buduća ja,..

Gledajući jedan video naše Jutjuberke Marije Žeželj, otkrila sam sajt FutureMe.org .U pitanju je sajt preko koga možete poslati mail koji će vam stići za par godina (sve do 2060!). Bilo mi je jako zanimljivo da ga isprobavam, čestitala sam sebi  18. rođendan, ali i pisala neke lične stvari, a danas ću sa vama podeliti tekst u kome sam budućoj sebi postavila par pitanja i rekla nekoliko stvari. Poruka bi trebalo da mi stigne na današnji dan 2019. godine. Ukoliko ste isprobavali ovaj sajt ili neki sličan,napišite mi u komentarima! Evo mog pisma:Dear FutureMe,
Prventstveno se nadam da ćeš i narednih godina koristiti ovaj mail i primiti o ovu poruku. Kako si? 4.4.2017. imala si 29 čitalaca na blogu, koliko imaš sad? Pišeš li i dalje? 2017. snimala si teorije zavre i lifehackove i postavljala ih na YT kanal. Činiš li i dalje isto?
Slušaš li i dalje Shawna i gledaš li Disney serije? Da li si konačno završila sa "Vampirskim dnevnicima"? Koje Jutjubere gledaš?
U aprilu 2017, bila si jako ponosna na sebe. Prošla si razna takmičenja iz geografije,a plasirala si se i na republičko iz književnosti!! Uvek budi ponosna na sebe i smej se. Potrebno ti je to.
Jesi li se zaljubila? Jesi li upisala gimnaziju? Kako si proslavila 15. rođendan?
xoxo,
PastMe; Ana Arsić


xoxo,
Ana :*

8 коментара:

 1. Divan post,draga!
  Ovaj sajt je stvarno super i ja planiram uskoro napisati pismo sebi. :)

  anastasjastyles.blogspot.ba <------------- novi post

  ОдговориИзбриши
 2. Jakoooo mi se sviđa ovooo, hvala ti na idejiii *---*
  Slatko mi je ovo pismance što si sastavilaa, nadam se na ćeš uživati u njemu kad ti stigne, čestitam ti na takmičenjima, ipak je jako zahtevno plasirati se na republičko iz književnosti ( iz iskustva) nadam se da ćeš nastaviti sa odličnim uspehom i da ćeš upisati gimnazijuuu <3 <3 <3

  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
 3. Hahah, super post! Jako volim ovaj sajt i sama sam sebi još prije 3 mjeseca napisala pismo i poslala :*
  Ako imaš vremena posjeti moj blog -> This Is My Life

  ОдговориИзбриши
 4. Super post!
  Pratim te pa ako zelis uzvrati:
  http://janead.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши