недеља, 16. април 2017.

Koji strani jutjuberi bi bili moji prijatelji?

Skoro sam napisala post o tome koji glumci bi glumili u slučaju da se snima film o mom životu, i taj post vam se poprilično dopao. U današnjem postu, pričaću o Jutjuberima s kojima imam slična mišljenja i interesovanja i u kojima vidim potencijalne prijatelje. Naravno, iako se bavim Jutjubom, ja nemam milione pratilaca, ne govorim istim jezikom kao moji uzori, oni ni ne znaju za mene,..ali zašto ne bih pustila mašti na volju i to podelila sa vama? Takođe, ja pratim na desetine Jutjubera svakodnevno, ali danas ću izdvojiti samo 5 (da ovaj post ne bi otišao u nedogled), a ukoliko želite drugi deo ili neki post sličan ovom, napišite mi u komentarima! Ne bih više da dužim, tako da-hajde da počnemo!Eline Marlin (sa kanala LittleworldofEline)

Devojka iz Holandije, sa jako Tumblr sobom, koja pritom obožava da sluša Shawna koliko i ja, osoba je sa kojom bih se se sigurno lepo slagala. Ona me je, zapravo, nekoliko puta primetila na društvenim mrežama i pričala sa mnom, što je jako lepo od nje. Skoro je prešla 20K, tako da je relativno nova Jutjuberka sa kojom bih se mogla dogovarati i snimati collab-e :)Nicoletta (sa kanala Nicoletta xo)

Pre svega, iz Kanade je, a Kanada je država koju bih najviše volela da posetim. Takođe, ona daje super savete, njeni fitness videi su mi jako pomogli, često putuje u Vegas i imamo sličan ukus za muziku. Delimo mišljenje da je jako bitna komunikacija sa pratiocima. Iako ima preko 300K, ona svakodnevno proverava fanpage-ove, odgovara na komentare, a čak je i meni par puta lajkovala slike :*Rosanna Pansino (sa kanala Rosanna Pansino)

Sa njom nikada ne bi bilo dosadno, uvek je spremna da proba nešto novo ili prihvati neki izazov, a takođe ima sjajne recepte za kolačiće koji izgledaju božanstveno :)Shane Dawson (sa kanala shane/Shane Dawson TV)

Ali lik je legenda. Uvek  te nasmeje i oraspoloži, skrene pažnju na neke bitne stvari, a uvek može ispričati i neku kul teoriju zavere. Ja mislim da ne postoji osoba koja ga ne bi poželela za druga.Wengie (sa kanala Wengie/WengieVlogs)

Takođe jedna jako Tumblr, prijatna i simpatična devojka. Njena kosa i frizure me svakodnevno oduševljavaju, a i ona je jedna jako otvorena i druželjubiva osoba, što se vidi i kroz njene videe.

Šta mislite, sa kojim Jutjuberima biste se vi najbolje slagali? Pišite mi u komentarima!
xoxo,
Ana :*

6 коментара: