уторак, 18. април 2017.

Twitter nalozi koje morate posetiti!

Volim Twitter. To je jedna od onih društvenih mreža gde svako može reći svoje mišljenje i gde se čovek može slatko ismejati, but struggle is real- postoji određeni broj karaktera i često se desi da zbog jednog slova najbolji tvit svi vremena ode u propast. Ukoliko uđete na moj Twitter (@ancibananci4) tu možete naići na sve i svašta: linkove koje vode na moj blog, brojne slike poznatih  ličnosti, ali i često 'retwittujem' misli nekih ljudi sa kojima se slažem, koji me nasmeju ili slično,.. Danas ću baš napraviti listu naloga koje ja lično volim da pratim, a ukoliko i vi volite ovu društvenu mrežu-bilo bi lepo da pogledate i ove profile. Krenimo!saću (@olujrodjena)

Jedna od prvih koje sam počela da pratim i devojka koja stvarno ima vrhunske tvitove. Saću kao stil života!

avada kedavra (@murica1234)

Obe smo opsednute serijom "13 reasons why", imamo sličan smisao za humor i slažem se sa skoro svakim njenim tvitom!

Venom (@SenpaiKimi)

Mislim da njega najviše retwittujem i nadam se da nije pomislio da ga stalkujem ili nešto xd. Meme-ovi su mu vrh, sluša Lanu,..i naravno-smrt hejterima, osim njemu.

missandei (@dabudemnjemica)

Sećam se da sam na njen nalog naišla jer smo valjda retwittovale neki isti post ili tako nešto, i od tada je pratim. Volimo slične poznate ličnosti i obe smo opsednute  serijama .

duki tuki (@darksallvatore)

Možda dosadno zvučim, ali, uglavnom pratim ljude s kojima delim mišljenja, a to je slučaj i sa njim. Meme-ovi su mu vrh, pogotovo oni sa Karleušom xd

Da li vi koristite Twitter i koje naloge volite da pratite? Pišite mi u komentarima!
xoxo,
Ana :*

3 коментара: