четвртак, 18. мај 2017.

Little Mix-šta ja vidim u njima?

Ćao, ljudi! Pre svega, izvinjavam se što  malo kasnim sa postovima. Za vikend sam bila na republičkom takmičenju, i mogu da kažem da su Novi Sad i Sremski Karlovci prelepa mesta! Odavno nisam pisala postove ovakvog tipa, u kojima komentarišem svoje omiljene poznate ličnosti, pa vam danas donosim jedan.
Danas neću samo komentarisati izuzetne vokalne mogućnosti i pesme britanske grupe Little Mix, koje su se okupile na X Factor-u i koju čine Perrie Edwards, Jade Thriwall, Jesy Nelson i Leigh-Anne Pinnock, već ću se malo osvrnuti i na modu, kao i samopouzdanje i nadam se da će vam se post dopasti. Bez daljeg odugovlačenja, krenimo!Od samog početka karijere, devojke su pokazale pravu #girlpower. One ohrabruju druge devojke da veruju u sebe, vežbaju, podignu se kada padnu i ne dozvole jednom dečku da pokvari njihovu nedelju, a kamoli život. To se, osim kroz njihove izjave, ogleda i kroz njihove pesme koje ću vam predložiti na kraju posta.
Osim što ohrabruju druge devojke, one su i prave #frendshipgoals. Izuzmimo sva kul putovanja i ostale stvari koje im karijera i posao pružaju: one se zajedno šetaju, pišu pesme i znaju da nikada nisu same jer se mogu osloniti upravo jedna na drugu. Među njima nema ljubomore, a iako se ponekad zakače, brzo se pomire jer praktično ne mogu jedna bez druge.Od kada su postale punoletne i malo popularnije, članice ove grupe počele su da se provokativnije oblače i postale meta kritika: te kako nisu dobar uzor mladima, te ovo-ono,.. Međutim, devojke su lepo rekle da one više nisu tinejdžerke i da takve njihove kombinacije pokazuju da su one samo ponosne na svoja tela i da imaju samopouzdanja, sa čime se slažem. One su primer da iako pokažete  malo više kože ne morate izgledati prosto i divlje, samo treba da uskladite detalje i nađete nešto odgovarajuće za svoje godine, jer, kako kažu-sve u svoje vreme. I one su na početku karijere nastupale u farmericama i helankama. Na kraju krajeva, zar mi ne želimo da smršamo i vežbamo da bismo izgledale lepo u nekom kupaćem ili suknjici?

I sada, kao i uvek, da vam predložim pesme!
Pesma koja jača samopouzdanje i žensku moć je svakako Salute. Ukoliko prolazite kroz raskid, ne tugujte već poslušajte No more sad songs koju pevaju u društvu repera Machine Gun Kelly-ja i naravno, pesmu Shout Out to my Ex.  A ukoliko ste zaljubljeni, bilo da uživate u ljubavi ili vaša simpatija ne zna za to, slušajte Touch, Love me like you, Black MagicSecret Love Song (ft. Jason Derulo)

Nadam se da vam se dopao post, ostavite mi utiske u komentarima!
xoxo;
Ana :*

Нема коментара:

Постави коментар