недеља, 18. јун 2017.

Ariana Grande-šta ja vidim u njoj?

Mislim da čak ni na Balkanu ne postoji osoba koja ne zna za Arianu Grande. Njeni hitovi se došta slušaju na našim prostorima (kada pitam društvo koje inače sluša sve domaće vole li nekog stranog pevača, obično prvo kažu Ari!), a i mlađe generacije je znaju zahvaljujući "Nickelodion" serijama. Za današnji post sastavila sam listu stvari koje su me učinile ponosnim Arianatorom, i naravno, kao i uvek, predložiću vam neke njene pesme. Krenimo!
1. Ona je pravi primer jake mlade žene

Verujem da ste svi upućeni u dešavanja nakon tragedije koja se desila baš na njenom koncertu u Mančesteru. Ona je opravdala naziv svog albuma Dangerous Woman,  jer se stvarno pokazala kao odlučna, nezavisna i jaka žena u najtežoj situaciji i  nakon teških trenutaka se vratila u najboljem svetlu. Bravo Ari!2. Humana je i predana fanovima
Gotovo od početka svoje karijere ona je pomagala siromašnima i borila se za prava ugroženih. Često obilazi fanove u bolnicama i to ne radi tek onako, već im posveti pažnju i razgovara sa njima. Gotovo svakog dana priča i piše kako su njeni Arianatori za nju sve i svesna je da su joj pored velikog talenta i oni pomogli da izgradi karijeru. Jako mi je drago što je slava nije promenila i što je i dalje tako dobra osoba.
3. Luckasta je i uživa u životu

Ona me samom pojavom oduševljava i usrećuje. Uvek ima neku dobru foru, spremna je da se šali i izmotava sa fanovima, a takođe i puna raznih saveta, uvek vedra i vesela, zbog čega joj se divim!

Meni najdraže njene pesme su Be AlrightInto youOne Last TimeLove Me Harder (with The Weeknd),Side to Side (ft. Nicki Minaj), Everyday (ft. Future)Problem (ft. Iggy Azalea)Break Free (ft. Zedd). A koje su vaše?
Čujemo se ubrzo,
xoxo,
Ana :*2 коментара:

  1. Divan post mila, slike su prelepe, divno je kada te inspiriše jedna tako mlada i uspešna dama ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши