недеља, 11. јун 2017.

Sećate li se onog mog prošlogodišnjeg, tužnog posta?


11.6.2015.-Pretalentovana Christina Grimmie na svom kanalu objavljuje cover za "Lean On". Istina, ja ga nisam preslušala baš tad, već par meseci kasnije kada sam naišla na njen kanal, ali uglavnom, fascinirala me je svojim predivnim glasom i umećem. Njena pesma "What a girl is" vrtela se na Disney Channel-u i jako mi se dopala. I tada otprilike kliknem subscribe i počnem da je pratim,..

11.6.2016.- Dan je počeo divno. Idem na trening. Vraćam se, perem ruke. Na stolu su me dočekale predivne trešnje. Operem ih, uzmem činijicu i sednem da proverim društvene mreže. Imala sam šta da vidim. Vesti tog jedanaestog juna bile su tužnije nego ikad. Pevačica i jutjuberka Christina Grimmie upucana je na koncertu u Orlandu. Plakala sam dok sam čitala izveštaj. Prosto nisam verovala. Mislila sam da je ovo neka neslana internetska šala. Upalim TV, Christina na vestima. O Bože! I tada sam se vratila na njen kanal, gledala sam opet videe i slušala pesme, gledala videe očajnih fanova, pa ponovo plakala,..Napisala sam i post o njoj na današnji dan prošle godine.Nakon toga, razmišljala sam o svačemu. O okrutnosti ljudi, o nepravdi, bila sam uplašena jer ona nije morala da umre, već ju je takozvani fan ubio,. I gotovo svakog dana razmišljala sam i razmišljam o njoj. Njena porodica je juče objavila njen album i spotove koje je snimila neposredno pred smrt, kao i njen prvi film- The MATCHBREAKER.

11.6.2017.-Pišem ovaj post nadajući se da će svet nekada postati bolje mesto, da se nikome drugom neće desiti ono što se desilo Chris i da ćemo svi i dalje širiti ljubav i graditi mostove, a ne započinjati ratove. 

Reast in peace, Christina! We miss you so much!

xoxo,
Ana

2 коментара:

  1. Bože, prvi put cujem za nju ali moram sada da progooglam o tome.. Ana imaš divan blog, mnogo mi se dopada kako pišeš, imaš novog pratioca :)

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши