понедељак, 5. јун 2017.

Volela bih da moje venčanje bude,..

Po naslovu posta, možda bi neko pomislio da se ova luda  zaljubila, da joj je glava u oblacima i da zato ređe bloguje. Međutim, nisam, a obaveze zbog kraja školske godine ne uklapaju se u internet svet. Ali dobro, uskoro će leto,..
Dakle, danas će jedna tinejdžerka izmaštati svoje savšeno venčanje. Naravno, prvo je potrebno da nađem partnera koji će mi odgovarati i koga ću upoznati dovoljno dobro, i ne, ne planiram da se udam pre 27. godine, ali one emisije na TLC sa savršenim venčanicama me bukvalno fasciniraju,. I dobro, zamislimo sad da je  je sređeno, upoznala sam ljubav svog života, on me je zaprosio na romantičan način i sada sledi venčanje,. Kako bi to iz mog ugla izgledalo?Prostor za slavlje 

Ja lično nisam ljubitelj prevelikih proslava, volim kada negde ima dosta ljudi koje volim, ali da bih baš zvala svakog poznanika kao što neki rade-ne bih, jer mi se to čini bespotrebnim. Bolje da malo uštedim neki novac i sa izabranikom uplatim neko putovanje. Jeste da se tog dana, što kažu- ne žali i stvarno nikog ne bih odbila da mi dođe, ali možda ne baš tad, već sutra ili tokom godine. Što se samog slavlja tiče, oduvek sam maštala da bude leti, na otvorenom, pored mora i jako bih volela da tako ispadne :)
Venčanica
Sve mi od malena maštamo o savršenim venčanicama kakve su imale Diznijeve princeze. Venčanica je, bar nama ženskog pola, glavna asocijacija na svadbu. Što se moje tiče, ne bih volela neku ekskluzivu, već lepu, raskošniju haljinu sa sitnim ali bitnim detaljima, kao što su ove na slikama gore.
Torta
Lično nisam ljubitelj prevelikih torti punih šećera i fondana, ali s obzirom da je ovo venčanje, pravim izuzetak i želela bih da imam minimum trospratnu, lepo ukrašenu tortu.Muzika

Iako znam da će moji roditelji i rodbina naručivati one narodnjake uz koje se pola moje familije udavalo i ženilo i koje ja gotovo ne podnosim (ali ih sve znam od tolikog slušanja),  neću im zameriti. Za naše krajeve su tipične takve svadbe i mi se veselimo uz brze pesme, a ne slavimo uz neke preterano romantične. Međutim, kako će to biti moje venčanje, je l', volela bih da bude malo i mog muzičkog ukusa. Volela bih da plešem uz pesme Malibu, Paradise, Crazy, Starving, Paris, Imagination, Everything has changed, Young, Glowing in the dark, Written In The Stars, Wild heart,.. i naravno, moramo nešto od Eda Sheerana, na primer "Perfect" , bilo bi stvarno perfektno.


Nadam se da vam se dopao ovaj malo šaljiv i drugačiji post. Na kraju krajeva, slavlje nije toliko bitno koliko je ljubav i međusobno poštovanje. Ne zaboravite da mi u komentarima napišete o kakvoj venčanici vi maštate!
xoxo,
Ana :*

Нема коментара:

Постави коментар