петак, 15. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 15 - Omiljene Snapchat slike 2017!

Verujem da nisam jedina koja obožava "Snapchat"! Ne preferiram ga kao mrežu za razmenu poruka i slanje slika, tzv. Snapova, ali što se fotkanja tiče obožavam ga i, ukoliko me pratite na Instagramu, znate da je većina mojih najboljih  fotografija, selfija pogotovo, nastalo upravo zahvaljujući njemu. Moje društvo i ja Snap uključujemo i kada želimo da se zabavljamo i glupiramo sa filterima, ili kada se dešava nešto bitno ili smešno  pa moramo to uslikati, usnimiti i sačuvati u "memories". Za današnji post prelistala sam galeriju i izdvojila meni najdraže Snapchat slike i momente i rešila da ih podelim sa vama, pa bez daljeg odugovlačenja-krenimo sa postom!Kao što rekoh, jako volim da se glupiram i koristim smešne filtere na Snapchatu, a ovakve animacije su definitivno najslađe!Ovaj filter sa srcima je definitivno moj favorit ove godine, možda čak i moj najdraži Snapchat filter ikada. Tokom slikanja najviše sam koristila njega, jer su ova srca preslatka, a on vam ujedno malo i ulepšava lice, ali opet deluje prirodno. Mnogo je fotografija sa ovim filterom, kao što ćete videti skrolovanjem kroz ovaj post, ali šta ću kad je predivan!Jesen 2017. definitivno je bila najbolja jesen mog života, oktobar pogotovo, pa su samim tim nastajale i prelepe slike. Filter sa slike ispod (ovaj sa zvezdicama) volim da zovem "Sparks fly" (Swiftie, šta reći xd)

Iako je kuca jedan od najpopularnijih i najlepših Snap filtera, ja i nemam mnogo slika sa njime. Iako  se uvek kada uđem u aplikaciju slikam s ovim efektom, gotovo nikada ne sačuvam nijednu takvu, jer mi se prosto ne sviđa kako ispada i kako stoji na meni, međutim, slika gore je izuzetak. Ovu sam čak i držala na profilnoj par nedelja, stvarno mi se dopala.Dobro, dobro, proći ćemo brzo pored ove slike  pre nego što poludite jer je ovo dvadeseti post u kojem spominjem ekskurziju, ali šta ću. Ovogodišnja ekskurzija je bukvalno highlight mog života i nisam mogla da ne ubacim neki od mnogobrojnih Snapova sa iste. Jedan od omiljenih mi je ovaj iz Novog Sada! :)Filter sa oreolom i krilima anđelčića mi se dopao koliko i onaj sa srcima, i baš mi je bilo bezveze kada su ga uklonili. Smatram da su ovo neki od mojih  najlepših selfija, sviđa mi se što je osvetljenje bilo dobro i što su se ova anđeoska krila uklopila sa mojim roze duksom :)Ovaj Snap vam je poznat jer je on  moja trenutna  profilna fotografija. Takođe jedan od mojih favorita što se filtera tiče, ove naočare su jako kul!

I naravno, najvažnije, ne možemo zaboraviti lude selfije sa društvom. Dobro, ubili bi me kada bih objavila one blamirajuće, ali verujem da im ovi slatki neće smetati. Videćete kako sam menjala facu i zabavljala se sa Janom, jednom od mojih najboljih drugarica koju mnogo   volim i sa Sanelom, mojom takođe jako dobrom drugaricom koja voli da se slika isto koliko i ja!
Da li i vi volite Snapchat, koji vam je omiljeni filter, i koja vam se od fotografija koje sam priložila najviše dopada?! Do sledećeg posta, komunicirajmo u komentarima!

xoxo;
Ana :*

Нема коментара:

Постави коментар