уторак, 19. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 19 - Moje najbolje fotografije neba!

Ja sam jedna od onih osoba koja obožava  da izlaske i zalaske sunca zabeleži kamerom. Ponekad čak i čisto onako, iz dosade upalim telefon i napravim par fotografija, koje ponekad i ispadnu jako dobro. Iako nemam profesionalnu kameru i često se nerviram što ne mogu lepo da uslikam taj divan prizor koji vidim, kao što rekoh, fotografije ponekad ispadnu i jako kul, međutim, retko koju podelim na društvenim mrežama, ne znam zašto. Odlučila sam da danas podelim svoje fotografije neba kojih inače ima na hiljade, ali sam danas izabrala samo one naj-naj. Imala sam i neke dobre sa starog telefona, ali ne mogu ih nigde u lap-topu naći, mada nema veze. Verovatno sam dok sam brzo listala galeriju ispustila još neku dobru, pa možda, ukoliko vam se ovaj dopadne, napravim i drugi deo ovog posta.
Neću komentarisati svaku fotografiju posebno, jer ih je baš dosta, ali mogu da kažem da je većina njih nastala baš spontano dok sam se šetala granom. Ima i onih uslikanih kroz školski prozor, jer sam ja onaj "zaustavite nastavu, moram da slikam nebo" tip osobe. Neke su još od prošle godine, a videćete i neke uslikane kroz prozor autobusa ili automobila - te su sa putovanja. Bez daljeg odugovlačenja, uživajte u postu!
Da li vam se dopadaju moje fotografije? Znam da nisu nešto profesionalne i fascinantne, ali smatram da ima i par dobrih. Šta vi mislite?
xoxo;
Ana :*


6 коментара:

 1. Znači ovo je predivno! Ja sam osoba koja obožava da slika nebo, i bukvalno ono, slikam sa prozora na autu, sa krova zgrade, nasred bulevara... gde god se nađem, ako je lepo nebo ja to moram da slikam. :D Imam neke tako lepe slika sa mora ono, čamčići po moru, a iza njih zalazak (Sunce direktno pada u more, bez planina i tako toga), razne palme, svašta... Mada, oduvek sam želela da slikam nebo dok seva, ali nije kao da seva svaki dan, a iskreno, malo me strah za moj život. Mislim nije mi životna želja da me tresne grom dok slikam nebo. :D
  Super post. *--*

  My blog: Ana's blogger life

  ОдговориИзбриши
 2. Wooow, ovo je bilo zaista interesantno za pogledati!
  Sjajne fotografije <3

  ОдговориИзбриши