субота, 23. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 23 - Slike koje nisu loše ispale, ali ih nisam objavila na Instagram!

Ja sam osoba koja obožava da se slika. Gotovo uvek mi je telefon u rukama i volim da fotografišem svoje outfite ili rekreiram slike poznatih ličnosti koje sam videla na internetu. Volim i selfije, a uvek se trudim da kamerom zabeležim i neke važne ili smešne trenutke. Međutim, retko se desi da napravim samo jednu fotografiju bilo čega ili "opalim" samo jedan selfi. Kod mene, to su čitave foto-sesije na kojima napravim oko 300 fotografija, ali objavim najviše 5-6. Da, memorija na telefonu mi je kritična, ako se pitate. Ponekad, kada se vratim na neke starije fotografije vidim da je bilo još par dobrih koje nisam uopšte objavljivala, iako je možda trebalo. To mi se desilo baš juče, kada sam spremala prethodni post, prelistala sam celu galeriju od januara do decembra i izdvojila par neobjavljenih slika koje po mom mišljenju nisu loše, a rešila sam da ih danas podelim sa vama i čujem vaša mišljenja-da li bi trebalo da postujem neku ili ne!? Bez daljeg odugovlačenja, krenimo!Često, kada se slikam, inspiracija su mi devojke sa Tumblra, jer obožavam njihove fotografije i volela bih da ja imam slične. Međutim, nikako ne mogu da  razgraničim da li takve fotografije meni  uspevaju ili su jednostavno ispale malo mutne, a ja odmah tripujem da sam neki cooler. Volela bih da čujem vaše iskreno (slobodno kažite ako ne valja)  mišljenje o fotografiji iznad i ovima ispod, i da li mislite da bih mogla da objavim neku od njih.

Selfiji iz kabina u buticima nastaju skroz spontano, jer mi uglavnom nije cilj da napravim super fotku za Instagram, nego da vidim kako mi stoji nešto ili pokažem mami i prijateljima šta planiram da kupim. Međutim, provuklo se par dobrih, koji možda zaslužuju da se nađu na mom nalogu,.Fotografija ispod mi se zapravo jako dopada, nebo je lepo, a ni ja nisam loše ispala, međutim, ne sviđa mi se što je plaža dosta neuredna i bezbroj ljudi je upalo u kadar. Možda bi trebalo da uradim nešto sa pozadinom, ali nemam ideju šta. Imate li vi neki predlog?Sledeća fotografija mi se nekako i dopada, ali mislim da je neću izbacivati na Instagram, s obzirom da verovatno neće izgledati lepo kada se opseče. Svi znamo da su na ovoj društvenoj mreži fotografije u obliku kvadrata, a nije baš moguće ovu sliku opseći tako,. A šteta, prvi put da sam normalno vezala kosu xd!Poslednje tri slike koje sam izdvojila za danas ste na blogu već videli, možda čak i par puta jer sam ih ubacivala u još neke postove vezane za fotografije, ali nikako da ih izbacim na Insta, sve nešto danas-sutra ću i nikako, ali verovatno ću ih postovati u skorije vreme. To su slike sa izleta i ekskurzije.

To bi bilo to za današnji post. Šta mislite, da li su ove fotografije dobre i da li bih  mogla da neku od njih izbacim? Pišite mi u komentarima! I da, još jedno bonus pitanje: je  l' vam se dešavalo da se slikate sa drugaricom i obe ispadnete predivno na slici, ali ona smatra da nije lepo ispala i ne da vam da objavite? Meni jeste par puta, haha xd

xoxo;
Ana :*

2 коментара:

  1. Slike su ti lepe, stvarno. Jeste ona druga mutna, ali lepa je. :) Moram da priznam da mi je najlepša ona na plaži, s tim što možeš da ukloniš one kese i te stvari sa plaže u Fotošopu. Tj. ja bih to uradila. Inače je slika divna.
    Btw: super i originalna ideja za post. Nisam do sada videla nešto ovako. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши