недеља, 3. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 3 - Zima na Tumblru! ❤

Tumblr je jedna od najlepših i najinspirativnijih društvenih mreža po mom mišljenju. Tu možemo pronaći razne mudre citate, ali i smešne slike, a takođe možemo videti i prelepe fotografije tinejdžera iz celog sveta. Tumblr zapravo funkcioniše slično kao blog, možda ga zato toliko i volim. Palo mi je na pamet da za današnji malo skrolujem po ovoj društvenoj mreži i tražim citate, inspiraciju, fotografije zimske idile i zimskih dekoracija, a onda ih podelim sa vama. Zato, ušuškajte se, pustite neku dobru muziku (ja trenutno slušam Eda Sheerana) i pogledajte šta sam ja to zanimljivo pronašla. Nadam se da će vam se moj odabir dopasti i da će bar neka od ovih slika završiti u vašim galerijama. A sada, počnimo!

❤ CITATI I SLIKE SA NATPISIMA


❤OUTFITI
❤OKIĆENE ULICE I ZIMSKA IDILA❤CHRISTMAS LIGHTS, COZY ROOMS I NOVOGODIŠNJE DEKORACIJEDa li su vam se dopale slike koje sam izdvojila?Čujemo se sutra sa novim postom!
xoxo;
Ana :* 


2 коментара:

  1. Odlične slike draga. Mnogo mi se dopadaju i stvarno su gotivne. Ja zaista volim slike zime jer imaju tu neku čar u sebi, a feed zna da bude odličan ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши